reklama
hledat uživatel
       

Komentáře k receptu Jablková buchta šup šup

Celkový počet komentářů: 22
  • Káta
    Káta

    Komentář k receptu Jablková buchta šup šup

    Buchta skvělá ,dělám ji už po druhé a vajíčko stejně dávám aspoň jedno,možná by bylo lepší i s větším množství,není tak vysoká ,ale chuťové fakt super �

    19.03.2019 15:02:31

  • Naďa
    Naďa

    Opravdu tam nejsou vejce?

    02.08.2014 15:41:57

  • rozinka
    rozinka

    Komentář k receptu Jablková buchta šup šup

    zítra to vyzkouším

    18.04.2014 15:49:35

  • SonaH
    SonaH

    Komentář k receptu Jablková buchta šup šup

    Fakt vynikající. Pár lidí si vzalo recept. Nic jsem nepřidávala, jen se mi to zdálo husté a přilila jsem mléko, formu vymazala olejem a bez rozinek. Kostky jablek jsem měla relativně velké (cca 700g) a dopadlo to opravdu výborně. Vypadalo lépe než tady na fotce. :-) Navrch jsem lehce pocukrovala moučk. cukrem.

    22.11.2013 14:28:43

  • bubla
    bubla

    Komentář k receptu Jablková buchta šup šup

    buchta je velmi chutná, ale uprostřed mi zůstala syrová :p(

    09.11.2013 21:21:04

    • allana
      allana

      Re: Komentář k receptu Jablková buchta šup šup

      Vždy ji peču na 175 stupňů, jakmile naskočí, snížím teplotu na 150, posléze na125 a z trouby vyndavám až tehdy, kdy je mezi okraji moučníku a plechem cca 0,5 cm mezera.
      Ještě se mi nestalo, aby tento, nebo jakýkoliv jiný moučník zůstal nedopečený.

      18.04.2014 21:36:58

    • king
      king

      Re: Komentář k receptu Jablková buchta šup šup

      záleží jak velký máte plech, těsto po nalití na plech nesmí být moc vysoké, tak asi 5 - 8 cm.

      04.08.2019 22:43:29

    • king
      king

      Re: Komentář k receptu Jablková buchta šup šup

      záleží jak velký máte plech, těsto po nalití na plech nesmí být moc vysoké, tak asi 5 - 8 cm.

      04.08.2019 22:44:02

  • marki
    marki

    Komentář k receptu Jablková buchta šup šup

    Výborná buchtička, jen místo rozinek jsem přidala pokrájené sušené švestky. Hned byla snědená. Polila jsem ji čokoládou a nelitovala. Fakt boží. Díky za super recept
    Ukládám do kuchařky

    06.10.2013 16:14:19

  • Baboš
    Baboš

    Komentář k receptu Jablková buchta šup šup

    Naposled jsem ji dělala včerá-dávám kakao,skořici a těch jablek na kostky 4 hrnky.

    16.08.2013 13:23:00

  • allana
    allana

    Super pochoutka s rychlou přípravou!!!

    Díky za tento skvělý a jednoduchý recept patří právem jeho autorovi!!

    Povede se vždy! Sice nedávám rozinky, vnoučata je nemusí.
    Do těsta vsypu kostičky mražených jablek, a to klidně celý kilogram.
    Takto alespoň zpracuji ta padaná z naší zahrádky.
    Je-li třeba, těsto zředím ještě mlékem. Cukru dávám jen 3/4 hrnku.
    A když vychladne, trochu ji potřu rozpuštěnou hořkou čokoládou /tu na vaření nepoužívám, nemá ani 30% kakaa a není o moc levnější/.
    Čím déle vydrží, tím lépe chutná!!! U nás se to ale stáne málokdy!

    16.02.2013 19:51:30

  • Monula
    Monula

    Velice dobré, vláčné, rodinka byla nadšená, vylepšila jsem to trochou rumu a neměla jsem ořechy, tak jsem přidala kokos;)

    09.02.2012 22:22:46

  • oligarda
    oligarda

    Kakaovo-rumová varianta

    Část oleje jsem nahradila rumem. A přidala 2 lříce kakaa. Místo vanilkového a skořicového cukru jsem dala lžíci skořice. Těsto bylo hodně tuhé, až jsem měla obavu. Ale jablka vše provzdušnily. Jablek jsem dala objemově stejné množství jako byla hrouda těsta. Buchta je výborná! Vazká a sladkost je akorát. Mamka si hned ode mě brala recept...

    13.11.2011 17:30:18

  • Sabrina
    Sabrina

    Výborná, rychlá svačina, přidala jsem pouze navrch pro děti čokoládovou polevu :-)

    30.11.2010 16:56:14

  • Bajoun
    Bajoun

    sem ráda že vám to chutná

    26.07.2010 14:47:57

  • Monika
    Monika

    Recept vypadá báječně.
    Jen - nepřijde tam žádné vejce?

    02.05.2010 11:55:11

  • piskotek
    piskotek

    buchtování

    tak zrovna baštím :) mnamka. k jabkám jsem nakrájela i asi 4 čerstvé kyselé plumy, a buchta není tak sladká, kyselé ovoce příjemne osvežilo. Doporučuji!

    17.11.2009 16:07:20

  • butasek
    butasek

    děkuji za dobrý a rychlý recept. buchta je výborná, ale na mě moc sladká, přístě dám méně cukru.místo čkolády jsem použila kakao, taky dobré...

    03.11.2008 13:22:52

  • Kačenka
    Kačenka

    neměla jsem rozinky, tak jsem dala brusinky, a místo prášku do pečiva prášek do perníku.. zkuste, taky dobrý!:)

    31.10.2008 12:44:23

  • adlet
    adlet

    jsem ted vytahla z trouby a je naramna..misto oleje jsem dala trosku rumu a citronovou kuru, polila cokoladovou polevou a uz si pomlaskavam, davam pet bodu :)

    09.10.2008 17:54:17

Nalezeno receptů: 22

Přidat příspěvek k receptu Jablková buchta šup šup

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.