reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Jablková buchta šup šup

Dobrá rychlá hrnková buchta.


  • 4,6

    135×

    4,6 135
  • 1 hod

  • 14×

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

těsto



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 703 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 939 hodnocení

Recept na kynuté velikonoční jidáše krok za krokem

7. 4. 2020

Bábovka

4,7 1 678 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 754 hodnocení

Tradiční Velikonoce aneb jaké dobroty nesmí na vašem stole chybět

6. 4. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 138 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 190 hodnocení

Chcete začít jíst zdravěji? Se salátem z červené rýže a quinoy nešlápnete vedle

6. 4. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 588 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 742 hodnocení

Jak mít hezké Velikonoce i v době karantény?

5. 4. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 282 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 631 hodnocení

Když dojde droždí, zachrání nás kvásek: Skvělé recepty na kváskové pečivo

4. 4. 2020

Postup přípravy

Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme je na kousky. Můžeme je vložit do mísy s citronovou vodou. Tím budou jablka měkčí a nezhnědnou v troubě. Rozinky spaříme a ořechy nasekáme.

Jablka scedíme a smícháme s ostatními ingrediencemi na jablkovou buchtu. Těsto rovnoměrně rozprostřeme do vymazané dortové formy. Formu vložíme do trouby předehřáté na 180 °C a pečeme asi 45 minut.

Jablkovou buchtu šup šup vyjmeme, nakrájíme, ozdobíme třeba čokoládovou polevou a můžeme podávat.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Jablková buchta šup šup

    Celkový počet komentářů: 22
    • Káta
      Káta

      Komentář k receptu Jablková buchta šup šup

      Buchta skvělá ,dělám ji už po druhé a vajíčko stejně dávám aspoň jedno,možná by bylo lepší i s větším množství,není tak vysoká ,ale chuťové fakt super �

      19.03.2019 15:02:31

    • Naďa
      Naďa

      Opravdu tam nejsou vejce?

      02.08.2014 15:41:57

      • libor
        libor

        taky jsem přidal mleko je to dost huste taky se divým že tam není žadne vejce mno uvidím už je to v troubě

        06.01.2016 17:36:25


    • rozinka
      rozinka

      Komentář k receptu Jablková buchta šup šup

      zítra to vyzkouším

      18.04.2014 15:49:35

    • bubla
      bubla

      Komentář k receptu Jablková buchta šup šup

      buchta je velmi chutná, ale uprostřed mi zůstala syrová :p(

      09.11.2013 21:21:04

      • allana
        allana

        Re: Komentář k receptu Jablková buchta šup šup

        Vždy ji peču na 175 stupňů, jakmile naskočí, snížím teplotu na 150, posléze na125 a z trouby vyndavám až tehdy, kdy je mezi okraji moučníku a plechem cca 0,5 cm mezera.
        Ještě se mi nestalo, aby tento, nebo jakýkoliv jiný moučník zůstal nedopečený.

        18.04.2014 21:36:58

      • king
        king

        Re: Komentář k receptu Jablková buchta šup šup

        záleží jak velký máte plech, těsto po nalití na plech nesmí být moc vysoké, tak asi 5 - 8 cm.

        04.08.2019 22:43:29

      • king
        king

        Re: Komentář k receptu Jablková buchta šup šup

        záleží jak velký máte plech, těsto po nalití na plech nesmí být moc vysoké, tak asi 5 - 8 cm.

        04.08.2019 22:44:02

    • Kačenka
      Kačenka

      neměla jsem rozinky, tak jsem dala brusinky, a místo prášku do pečiva prášek do perníku.. zkuste, taky dobrý!:)

      31.10.2008 12:44:23


    Nalezeno receptů: 22
    |< << 123 >> >|

    Přidat příspěvek k receptu Jablková buchta šup šup

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.