reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Jablková buchta šup šup

Dobrá rychlá hrnková buchta.


  • 4,7

    130×

    4,6 130
  • 1 hod

  • 14×

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme je na kousky. Můžeme je vložit do mísy s citronovou vodou. Tím budou jablka měkčí a nezhnědnou v troubě. Rozinky spaříme a ořechy nasekáme.

Jablka scedíme a smícháme s ostatními ingrediencemi na jablkovou buchtu. Těsto rovnoměrně rozprostřeme do vymazané dortové formy. Formu vložíme do trouby předehřáté na 180 °C a pečeme asi 45 minut.

Jablkovou buchtu šup šup vyjmeme, nakrájíme, ozdobíme třeba čokoládovou polevou a můžeme podávat.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Jablková buchta šup šup

    Celkový počet komentářů: 20
    • Káta
      Káta

      Komentář k receptu Jablková buchta šup šup

      Buchta skvělá ,dělám ji už po druhé a vajíčko stejně dávám aspoň jedno,možná by bylo lepší i s větším množství,není tak vysoká ,ale chuťové fakt super �

      19.03.2019 15:02:31

    • Naďa
      Naďa

      Opravdu tam nejsou vejce?

      02.08.2014 15:41:57

      • libor
        libor

        taky jsem přidal mleko je to dost huste taky se divým že tam není žadne vejce mno uvidím už je to v troubě

        06.01.2016 17:36:25


    • rozinka
      rozinka

      Komentář k receptu Jablková buchta šup šup

      zítra to vyzkouším

      18.04.2014 15:49:35

    • SonaH
      SonaH

      Komentář k receptu Jablková buchta šup šup

      Fakt vynikající. Pár lidí si vzalo recept. Nic jsem nepřidávala, jen se mi to zdálo husté a přilila jsem mléko, formu vymazala olejem a bez rozinek. Kostky jablek jsem měla relativně velké (cca 700g) a dopadlo to opravdu výborně. Vypadalo lépe než tady na fotce. :-) Navrch jsem lehce pocukrovala moučk. cukrem.

      22.11.2013 14:28:43

    • bubla
      bubla

      Komentář k receptu Jablková buchta šup šup

      buchta je velmi chutná, ale uprostřed mi zůstala syrová :p(

      09.11.2013 21:21:04

      • allana
        allana

        Re: Komentář k receptu Jablková buchta šup šup

        Vždy ji peču na 175 stupňů, jakmile naskočí, snížím teplotu na 150, posléze na125 a z trouby vyndavám až tehdy, kdy je mezi okraji moučníku a plechem cca 0,5 cm mezera.
        Ještě se mi nestalo, aby tento, nebo jakýkoliv jiný moučník zůstal nedopečený.

        18.04.2014 21:36:58

    • marki
      marki

      Komentář k receptu Jablková buchta šup šup

      Výborná buchtička, jen místo rozinek jsem přidala pokrájené sušené švestky. Hned byla snědená. Polila jsem ji čokoládou a nelitovala. Fakt boží. Díky za super recept
      Ukládám do kuchařky

      06.10.2013 16:14:19

    • Kačenka
      Kačenka

      neměla jsem rozinky, tak jsem dala brusinky, a místo prášku do pečiva prášek do perníku.. zkuste, taky dobrý!:)

      31.10.2008 12:44:23

    Nalezeno receptů: 20
    |< << 12 >> >|

    Přidat příspěvek k receptu Jablková buchta šup šup

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.