reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Jablková bábovka s džemem

Jablkové bábovky jsou nejen vlhké, ale zároveň nadýchané a jemné. Pokud je ještě potřeme džemem, jistě si pochutnáme.


  • 4,3

    11×

    4,2 11
  • 1 h 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

na potření

těsto



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 559 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 825 hodnocení

Jablečný ocet - to nejlepší z přírody

17. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 600 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 669 hodnocení

Domácí věnečky krok za krokem

16. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Tip na zdravou a rychlou večeři: Italské rizoto s rajčaty

15. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 566 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 672 hodnocení

Přivoňte a ochutnejte: Požitkářský čaj Rooibos

15. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 539 hodnocení

Jedlé kaštany: Podzimní pochoutka v receptech

14. 10. 2019

Postup přípravy

Jablka očistíme a nahrubo nastrouháme. Lískové ořechy nasekáme na větší kousky.

Všechny další ingredience smícháme v míse a přidáme tolik mléka, aby vzniklo středně husté těsto. Důkladně a hlavně rychle těsto promícháme a nalijeme do tukem vytřené a hrubou moukou vysypané formy.

Pečeme zvolna ve středně vyhřáté troubě při 170 °C asi 45 minut.

Díky čokoládovému pudinku má tahle bábovka příjemnou perníkovou chuť, kterou ještě doplníme natřením džemu na kousky bábovky. Můžeme použít kyselejší džem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Jablková bábovka s džemem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.