Jablková bábovka s džemem

1 h 15 min | moučník | česká kuchyně | recept zobrazen: 63345x
Jablkové bábovky jsou nejen vlhké, ale zároveň nadýchané a jemné. Pokud je ještě potřeme džemem, jistě si pochutnáme.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Jablka očistíme a nahrubo nastrouháme. Lískové ořechy nasekáme na větší kousky.

Všechny další ingredience smícháme v míse a přidáme tolik mléka, aby vzniklo středně husté těsto. Důkladně a hlavně rychle těsto promícháme a nalijeme do tukem vytřené a hrubou moukou vysypané formy.

Pečeme zvolna ve středně vyhřáté troubě při 170 °C asi 45 minut.

Díky čokoládovému pudinku má tahle bábovka příjemnou perníkovou chuť, kterou ještě doplníme natřením džemu na kousky bábovky. Můžeme použít kyselejší džem.

Jovi autor receptu:

Jablková bábovka s džemem

Počet přidaných receptů: 222

Ingredience

Vaše cena 990 běžně 6600 Kč sleva 85 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,2
skvělý recept
10 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Jablková bábovka s džemem

Recept se nachází v 65 kuchařkách
Kuchta
Kájova kuchařka 6010 receptů
zdegross
bábovky 202 receptů
láska prochází žaludkem
Láska prochází žaludkem 1 2412 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Jablková bábovka s džemem

Přidat příspěvek k receptu Jablková bábovka s džemem
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept