reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Jablka ve vlastní šťávě

Vhodný recept na kompot vhodný i pro diabetiky.


  • 4,6

    18×

    4,6 18
  • 35 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Jablka oloupeme, vyjmeme jádřince a nakrájíme na kousky.

Nakrájená jablka ihned plníme do sklenic, aby nestačila zhnědnout. Do sklenic je dobře natlačíme, ale když jsou hodně šťavnatá, můžeme přebytečnou šťávu slít. Sklenice naplníme až po okraj, dobře uzavřeme a sterilujeme 20 minut při 90 °C.

Takto připravená jablka sterilovaná ve vlastní šťávě můžeme mírně přisladit umělým sladidlem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Jablka ve vlastní šťávě

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.