reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Jablečné řezy s pudinkem a skořicí

Recept na chutné a rychlé řezy pro každou příležitost.


  • 3,0

    3 6
  • 2 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Žloutky ušleháme s cukrem, přidáme olej, horkou vodu, mouku s práškem do pečiva a nakonec sníh ušlehaný z 5 bílků. Těsto vylijeme na plech a upečeme v předehřáté troubě na 200 °C.

Jablka (1 kg bez slupek a jadřinců) nastrouháme na hrubém struhadle a dáme na pár minut podusit spolu s vanilkovým cukrem a 300 ml vody. Ve 200 ml vody rozmícháme pudink a vlijeme ho do jablek. Povaříme asi 2 - 3 minuty.

Na vychladlý korpus natřeme horkou jablečnou náplň. Necháme vychladnout.

Povrch jablečných řezů potřeme šlehačkou ušlehanou se ztužovači a přislazenou podle chuti a kyselosti jablek. Posypeme skořicí a dozdobíme podle vlastní fantazie. Jablečné řezy s pudinkem a skořicí necháme v ledničce dobře vychladit.

Jablečné řezy s pudinkem a skořicí podáváme při různých příležitostech, jsou moc dobré.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Jablečné řezy s pudinkem a skořicí

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.