reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Jablečné placičky s jogurtem

Recept na jednoduše připravené placičky s kousky jablek.


  • 4,4

    14×

    4,4 14
  • 35 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

na ozdobu

těsto



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 750 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 987 hodnocení

Recept na palačinky se smetanovo-jahodovou náplní krok za krokem

2. 6. 2020

Bábovka

4,7 1 709 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 797 hodnocení

Videorecept: Báječné domácí těstoviny s pestem a kuřecím masem

1. 6. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 139 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 201 hodnocení

Jak využít voňavý kopr v kuchyni?

1. 6. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 596 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 767 hodnocení

Víkendové pečení: Recept na perník s ořechy krok za krokem

31. 5. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 288 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 660 hodnocení

Češi milují vepřové! Ale jak takovou kotletu či bůček správně připravit?

31. 5. 2020

Postup přípravy

Jablka oloupeme a nakrájíme bez jádřince na menší kostičky, které promícháme s jogurtem.

Celá vejce vyšleháme s třtinovým cukrem a promícháme s moukou. Nakonec základ promícháme s jablky a jogurtem. Těsto bude trochu lepkavé, ale hladké.

Připravíme si plech s pečicím papírem a z těsta lžící tvoříme placičky. Jablečné placičky pečeme asi 20 minut dozlatova v troubě vyhřáté na 180 °C.

Jablečné placičky s jogurtem chutnají vlažné i studené. Placičky můžeme posypat cukrem moučka a podávat jako sladkou chuťovku.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Jablečné placičky s jogurtem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.