reklama
hledat uživatel
       

Jablečné koblihy

Rychlé, snadné i pro úplné začátečnice a začátečníky. Jestliže budete připravovat koblížky dětem, použijte místo rumu rumovou příchuť.


  • 3,1

    456×

    3 456
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Do mísy přesijeme mouku a kypřící prášek. Přidáme vejce, nastrouhaná jablka, sůl, vanilkový cukr a rum. Vše zpracujeme ve vláčné těsto. Těsto necháme odpočinout.


Kávovou lžičkou nebo polévkovou lžící "vykrajujeme" těsto a dáváme do rozpáleného oleje (nejlépe fritovací hnec).


Koblížky smažíme do zlatavé barvy. Pak vytáhneme a necháme okapat, případně je zabalíme do ubrousku. Obalujeme v moučkovém cukru nebo sypeme vanilkovým cukrem. Můžeme cukry i smíchat a obalovat koblížky v této směsi.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Jablečné koblihy

    Celkový počet komentářů: 1

    • blancmr
      blancmr

      Text komentáře byl smazán.

      Text komentáře byl smazán.

      26.05.2010 18:34:32

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Jablečné koblihy

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.