reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Jablečná přesnídávka se skořicí

Jednoduchá a rychlá jablečná přesnídávka, kterou zvládne připravit každý. Recept na poctivý jablečný dezert.


  • 5,0

    5 4
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti



Energetická hodnota

514 kJ / 122,9 kCal
(na 1 porci)

Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 653 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 904 hodnocení

Tip na víkend: Úžasné domácí věnečky krok za krokem

21. 2. 2020

Bábovka

4,7 1 650 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 728 hodnocení

Znáte eintopf, quiche nebo kofty? Prověřte své vědomosti mezinárodní kuchyně v našem testu

21. 2. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 132 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 185 hodnocení

Luštěninové rigatoni se sušenými rajčaty a uzeným tofu krok za krokem

20. 2. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 578 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 719 hodnocení

Recept na kuřecí stehna s houbami krok za krokem

19. 2. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 277 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 601 hodnocení

Zažeňte hlad v práci! 6 tipů na rychlé jídlo do krabičky

18. 2. 2020

Postup přípravy

Jablka nakrájíme na plátky. Pokud chceme, oloupeme slupku.

Plátky jablek vložíme do hrnce, lehce podlijeme vodou a dusíme do změknutí. Poté necháme vypařit zbytek vody, přidáme vanilkový cukr, trochu skořice a cukr krystal podle chuti. Cukr necháme lehce zkaramelizovat a jablečnou směs rozmixujeme.

Jablečnou přesnídávku se skořicí ihned servírujeme na talířky a vychutnáváme si její výtečnou jablečnou chuť.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Jablečná přesnídávka se skořicí

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.