reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Jablečná přesnídávka se skořicí

Jednoduchá a rychlá jablečná přesnídávka, kterou zvládne připravit každý. Recept na poctivý jablečný dezert.


  • 5,0

    5 4
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti



Energetická hodnota

514 kJ / 122,9 kCal
(na 1 porci)

Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 775 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 006 hodnocení

Nedělní ráno nemůže začít lépe: Vyzkoušejte recept na borůvkovo-banánové lívance

12. 7. 2020

Bábovka

4,7 1 730 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 819 hodnocení

Dokonalý hovězí biftek: Jak na to, aby byl opravdu šťavnatý?

11. 7. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 140 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 205 hodnocení

Nestačí ani vychladnout! Vděčný hrníčkový recept na borůvkový koláč

10. 7. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 604 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 777 hodnocení

Recept na domácí tvarohové nanuky krok za krokem

9. 7. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 290 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 674 hodnocení

Rajčata v receptech: Rajčatové polévky, omáčky i báječné saláty

9. 7. 2020

Postup přípravy

Jablka nakrájíme na plátky. Pokud chceme, oloupeme slupku.

Plátky jablek vložíme do hrnce, lehce podlijeme vodou a dusíme do změknutí. Poté necháme vypařit zbytek vody, přidáme vanilkový cukr, trochu skořice a cukr krystal podle chuti. Cukr necháme lehce zkaramelizovat a jablečnou směs rozmixujeme.

Jablečnou přesnídávku se skořicí ihned servírujeme na talířky a vychutnáváme si její výtečnou jablečnou chuť.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Jablečná přesnídávka se skořicí

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.