Jablečná náplň do štrúdlu

Recept na moc dobrou náplň do štrúdlu. Osobně ji používám raději do taženého těsta, ale babička ji vždy dávala do štrúdlu z těsta kynutého.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Jablka oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle. Vsypeme je do síta a vymačkáme z nich přebytečnou šťávu. Rozinky namočíme do rumu.

Ořechy nasekáme a smícháme je se všemi druhy cukru a rozinkami. Jablka s cukrovou směsí smícháme až těsně před přípravou.

Jablečnou náplň používáme do štrúdlů, ale klidně i k přípravě koláčů, buchet apod.

Michy autor receptu:

Jablečná náplň do štrúdlu

Počet přidaných receptů: 3290

Ingredience

Vaše cena 3990 běžně 8750 Kč sleva 54 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,1
skvělý recept
9 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Jablečná náplň do štrúdlu

Recept se nachází v 33 kuchařkách
HRNČEKOVÁ KUCHÁRKA - pečenie
Různé recepty
Hana Klovrzová st.
Různé recepty 8270 receptů
Tetiny ovocné recepty
veraricna
Tetiny ovocné recepty 2787 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Jablečná náplň do štrúdlu

Přidat příspěvek k receptu Jablečná náplň do štrúdlu
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept