Jablečná náplň do štrúdlu

Recept na moc dobrou náplň do štrúdlu. Osobně ji používám raději do taženého těsta, ale babička ji vždy dávala do štrúdlu z těsta kynutého.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Jablka oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle. Vsypeme je do síta a vymačkáme z nich přebytečnou šťávu. Rozinky namočíme do rumu.

Ořechy nasekáme a smícháme je se všemi druhy cukru a rozinkami. Jablka s cukrovou směsí smícháme až těsně před přípravou.

Jablečnou náplň používáme do štrúdlů, ale klidně i k přípravě koláčů, buchet apod.

Michy autor receptu:

Jablečná náplň do štrúdlu

Počet přidaných receptů: 3473

Ingredience

4,1
skvělý recept
9 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Jablečná náplň do štrúdlu

Přidat příspěvek k receptu Jablečná náplň do štrúdlu
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept