reklama
hledat uživatel
       

Italské tiramisu

Recept na tradiční italský nepečný moučník - pokud dodržíte přesný postup, je skvělý.


  • 3,3

    139×

    3,3 139
  • 20 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 698 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 930 hodnocení

Trvanlivé potraviny do zásoby: Víte, jak je správně skladovat?

1. 4. 2020

Bábovka

4,7 1 670 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 748 hodnocení

Droždí: Jak na to, aby se kynuté moučníky povedly na výbornou?

31. 3. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 138 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 190 hodnocení

Vařte levně a ze zbytků - ulevíte peněžence i planetě, navíc si skvěle pochutnáte

30. 3. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,2 587 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 737 hodnocení

Tip na neděli: Úžasný karamelový koláč s tvarohem

29. 3. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 280 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 621 hodnocení

Jak využít karanténu: Upečte si rychlé domácí rohlíky podle Markéty

28. 3. 2020

Postup přípravy

Silnou kávu smícháme s rumem.

Nízkou mísu vyskládáme piškoty, které zakapeme kávou smíchanou s rumem.

Žloutky s moučkovým cukrem vyšleháme do husté pěny a postupně vmícháme mascarpone. Hotový krém navršíme na piškoty, povrch uhladíme a posypeme - můžeme i ozdobně - kakaem.

Dáme do lednice na dvě hodiny vychladit a můžeme podávat.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Italské tiramisu

    Celkový počet komentářů: 7
    • Chef
      Chef

      hele Davis ty jsi asi upadl na hlavu Amareto neni vubec drahy stoji nejakych 106 KČ a ja si myslim ze to neni tak drahy a hlavne Amareto nevypijete hned je to liker a ne nejaky rum, a jeste to zvirazni chut toho tiramisu a prosim vas lidi nikdy nenahrazujte mascarpone za pomazankovy maslo

      17.01.2011 15:08:48

    • ivet
      ivet

      tiramissu

      25.11.2010 18:52:00

    • lenka
      lenka

      do kavy sa dava aj konak

      01.04.2008 19:12:53


    • Fantom
      Fantom

      Ne jen AMARETO

      Da se ale pouzit i jakykoli mandlovy liker a neskazite nic.

      17.03.2008 18:40:22

    • nacero
      nacero

      Podle me rum uplne zrusi chut mascarpone... do tiramisu se dava pouze jemne italske amaretto TIA MARIA (flaska stoji 300 - 350 ) toto jedine spravne koresponduje s mascarpone coz je v podstate syr podobne jako Ricotta nebo nase lucina snih z bilku se pridava, ale pokud ma mascarpone vyssi obsah tuku tak se da i primichat lehke italske dezertni vino

      11.10.2007 01:30:12

    • Petra
      Petra

      vyzkoušejte míto rumu amorete, je to jemnější a víc se to k tomu sýru hodí.

      21.08.2006 14:49:17

      • Daviš
        Daviš

        Amareto je mandlový likér ale je velmi drahý, používá se jen pro zvýraznění aroma, v našich cenových podmínkách se používá rum. PS: Do krému můžeme vmíchat i sních z bílků.

        12.02.2007 18:06:55


    Nalezeno receptů: 7

    Přidat příspěvek k receptu Italské tiramisu

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.