Italské houbové rizoto

45 min | hlavní chod | 4 porce | italská kuchyně | recept zobrazen: 435x
Vyzkoušejte jednoduchý recept na skvělé italské houbové rizoto, který zvládne i začínající kuchař.
Komentáře receptu 4


Postup přípravy receptu

Cibuli oloupeme a nadrobno nasekáme. Houby očistíme.

V hrnci rozpustíme máslo s trochou oleje. Na mírném plameni zpěníme nasekanou cibuli, přidáme houby a krátce orestujeme.

Poté přisypeme rýži, podlijeme vývarem, mírně opepříme barevným pepřem, přilijeme bílé víno a vše pořádně promícháme. Pro zjemnění chuti rizota přidáme hrudku másla, posypeme strouhaným parmazánem, osolíme, pořádně promícháme a vaříme do správné konzistence.

Italské houbové rizoto ihned podáváme jako chutný hlavní chod.

Foto: Pixabay.com

Richard Novák autor receptu:

Italské houbové rizoto

Počet přidaných receptů: 99

Ingredience

na porce

Recept Italské houbové rizoto byl 09.08.2017 na 2. místě v žebříčku nejlepších receptů.

3,7
dobrý recept
35 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Italské houbové rizoto

Celkový počet komentářů: 4
Nalezeno receptů: 4
Přidat příspěvek k receptu Italské houbové rizoto
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept