reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Italské houbové rizoto

2. místo v TOP 10

Fotografie receptu: Italské houbové rizoto

Vyzkoušejte jednoduchý recept na skvělé italské houbové rizoto, který zvládne i začínající kuchař.


Líbí se mi

Dejte nám vědět,
proč se vám recept nelíbil.

×

Ingredience

podle chuti

podle potřeby

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nadrobno nasekáme. Houby očistíme.

V hrnci rozpustíme máslo s trochou oleje. Na mírném plameni zpěníme nasekanou cibuli, přidáme houby a krátce orestujeme.

Poté přisypeme rýži, podlijeme vývarem, mírně opepříme barevným pepřem, přilijeme bílé víno a vše pořádně promícháme. Pro zjemnění chuti rizota přidáme hrudku másla, posypeme strouhaným parmazánem, osolíme, pořádně promícháme a vaříme do správné konzistence.

Italské houbové rizoto ihned podáváme jako chutný hlavní chod.

Foto: Pixabay.com

reklama

Podobné recepty

Komentáře k receptu Italské houbové rizoto

Celkový počet komentářů: 5
Nalezeno receptů: 5

Přidat příspěvek k receptu Italské houbové rizoto