Italské houbové rizoto s petrželkou

1 hod | hlavní chod | 6 porcí | italská kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 44210x
Recept na pravé italské houbové risotto.
Komentáře receptu 6
Uvařil jsem to (Recept vařili 4 lidé)


Postup přípravy receptu

Rýži důkladně opláchneme a osušíme. Houby očistíme a nakrájíme. Cibuli a česnek očistíme a nasekáme.

Na olivovém oleji a másle orestujeme cibuli a česnek, poté vsypeme houby a orestujeme je. Do směsi přidáme osušenou rýži a vše důkladně zarestujeme. Zastříkneme bílým vínem, poté postupně podléváme vývarem. Zvolna rýži dusíme téměř doměkka. Na závěr rizoto zjemníme máslem a přidáme jemně nasekanou petrželku.

Italské houbové rizoto s petrželí zdobíme při servírování hoblinkami parmazánu.

Alakarte-cz autor receptu:

Italské houbové rizoto s petrželkou

Počet přidaných receptů: 169

Ingredience

na porcí
Vaše cena 3990 běžně 8750 Kč sleva 54 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,4
skvělý recept
30 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Italské houbové rizoto s petrželkou

Recept se nachází v 103 kuchařkách
Vegetfestival
Alakarte-cz
Vegetfestival 10 receptů
Různé recepty
Hana Klovrzová st.
Různé recepty 8270 receptů
E-mailová kuchařka tety z Krnova
veraricna
E-mailová kuchařka tety z Krnova 4123 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Italské houbové rizoto s petrželkou

Celkový počet komentářů: 6
Nalezeno receptů: 6
Přidat příspěvek k receptu Italské houbové rizoto s petrželkou
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept