reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Za neustálého míchání rozpusťte tmavou čokoládu s likérem v horké lázni (např. miska umístěná na hladině zahřívající se vody v kastrolu). Přidejte máslo a míchejte, dokud se nerozpustí. Pak přidejte cukr a mandle.

Směs na lanýže necháme vychladit v ledničce.

Ze směsi vytváříme dlaněmi kuličky, které obalujeme v nastrouhané mléčné čokoládě.

Italské čokoládové lanýže poté znovu vychladíme v chladničce a poté můžeme podávat.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Italské čokoládové lanýže

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.