reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Italská pizza - těsto

Velice křehké a vláčné těsto na oblíbenou pizzu.


  • 2,9

    250×

    2,9 250
  • 2 h 40 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Mouku prosejeme. Z ingrediencí zaděláme těsto, které necháme 2 hodiny kynout.

Vykynuté těsto rozdělíme na dva bochánky a dáme je asi na 10 minut do ledničky.

Plech vymastíme nebo vyložíme pečícím papírem, podle představy na něj rozložíme těsto z lednice a podle chuti přidáme tomatový základ, šunku od kosti, salám, sýr, olivy a podobně.

Pizzu dáme do vyhřáté trouby a pečeme 15 až 20 minut. Po upečení ihned podáváme.

Foto: Vojtěch Leman

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Italská pizza - těsto

    Celkový počet komentářů: 1

    • JaraX
      JaraX

      opravdu výborný recept, s tím olivovým olejem to nemá chybu, od té doby co tento recept znám jsme přestali kupovat hotové těsto na pizzu a děláme si mnohem lepší

      14.03.2011 13:48:11

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Italská pizza - těsto

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.