Italian gelatto

30 min | dezert | 10 porcí | italská kuchyně | recept zobrazen: 410x
Pravé gelatto připravené podle tradiční italské receptury.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Nejprve uděláme smetanový základ. Ušleháme bílky, přimícháme smetanu ke šlehání, mléko, kakao a želatinový ztužovač.

Potom do smetanového základu přimícháváme ovocnou přesnídávku. Dále přisypeme smíchané cukry. Směs přivedeme k varu a vaříme 4 minuty.

Nakonec gelatto dáme na 12 hodin do mrazáku, kde ho občas promícháme.

Italian gelatto podáváme jako osvěžující dezert k různým příležitostem.

autor receptu:

Italian gelatto

Počet přidaných receptů: 2

Ingredience

na porcí
Vaše cena 990 běžně 6600 Kč sleva 85 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Italian gelatto

Recept se nachází v 19 kuchařkách
Luigi
Manific! 4 recepty
Různé recepty
Hana Klovrzová st.
Různé recepty 8270 receptů
zjirousek
Dezert 677 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Italian gelatto

Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Italian gelatto
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept