reklama
hledat uživatel
       

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Rohlík nakrájíme na kostičky a necháme v mléce rozmočit. Bramboru prolisujeme. Petrželku opereme a spolu s kapary ji nasekáme najemno.

Maso i salám jemně umeleme. Přidáme kapary a petrželku, osolíme, opepříme a smícháme s vejci, rohlíkem, bramborou a moukou. Vše důkladně zpracujeme.

Z hmoty vytvoříme bochánek, který potřeme rozšlehaným vejcem a upečeme na oleji v předem vyhřáté troubě. Polpeton můžeme také vařit v ubrousku. V tom případě vytvoříme šišku, kterou zavážeme do ubrousku a vaříme ve slané vodě, do níž jsme přidali nakrájenou polévkovou zeleninu.

Istrijskou sekanou podáváme teplou nebo studenou. Zdobíme plátky rajčat a snítkou petrželky.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Istrijská sekaná

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.