reklama
hledat uživatel
       

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

na potření



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 751 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 988 hodnocení

Pečení na víkend: Nadýchaná bublanina s ovocem nikdy nezklame

6. 6. 2020

Bábovka

4,7 1 713 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 801 hodnocení

Recept na ciabattu s olivami a sušenými rajčaty krok za krokem

6. 6. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 140 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 201 hodnocení

Videorecept na zdravý oběd: Ledový salát s novými bramborami a kuřecím masem

5. 6. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 596 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 768 hodnocení

Jarní recepty našich čtenářů: Který zkusíte vy?

4. 6. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 288 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 663 hodnocení

Sezóna jahod je v plném proudu: Připravili jsme pro vás 10 rychlých receptů

3. 6. 2020

Postup přípravy

Rohlík nakrájíme na kostičky a necháme v mléce rozmočit. Bramboru prolisujeme. Petrželku opereme a spolu s kapary ji nasekáme najemno.

Maso i salám jemně umeleme. Přidáme kapary a petrželku, osolíme, opepříme a smícháme s vejci, rohlíkem, bramborou a moukou. Vše důkladně zpracujeme.

Z hmoty vytvoříme bochánek, který potřeme rozšlehaným vejcem a upečeme na oleji v předem vyhřáté troubě. Polpeton můžeme také vařit v ubrousku. V tom případě vytvoříme šišku, kterou zavážeme do ubrousku a vaříme ve slané vodě, do níž jsme přidali nakrájenou polévkovou zeleninu.

Istrijskou sekanou podáváme teplou nebo studenou. Zdobíme plátky rajčat a snítkou petrželky.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Istrijská sekaná

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.