reklama
hledat uživatel
       

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Jehněčí maso podle potřeby očistíme a nakrájíme na kostky. Maso vložíme do vody a vaříme asi 90 minut doměkka.

Zeleninu očistíme a nakrájíme na hrubší kostky. Brambory, cibuli, mrkev a řapíkatý celer bez listů vložíme do vody. Přidáme tymián, rozmarýn, bujón, česnekovou pastu a nakonec sůl a pepř podle chuti. Vše společně povaříme.

Měkké maso vyjmeme, propláchneme v horké vodě a přidáme k zelenině.

Irish stew podáváme horké v hlubokých miskách a zdobíme čerstvou petrželovou natí. Vhodnou přílohou je tmavý chléb.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor


Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Irish stew

    Celkový počet komentářů: 2
    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Irish stew

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.