reklama
hledat uživatel
       

Hutnická omeleta

Recept na vynikající omelety plněné zeleninovou směsí s čabajkou.


  • 5,0

    5 2
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

náplň

podle potřeby

těsto



Energetická hodnota

1597 kJ / 381,5 kCal
(na 1 porci)

Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 542 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 812 hodnocení

Přírodní lékárnička: Hlávkové zelí a jeho využití nejen v kuchyni

16. 9. 2019

Bábovka

4,7 1 590 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 659 hodnocení

Jak žít s bezlepkovou dietou

16. 9. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 127 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 164 hodnocení

6 nejlepších receptů na jablečný štrúdl

15. 9. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 559 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 671 hodnocení

Videorecept: Tradiční podzimní dýňová polévka podle šéfkuchaře

15. 9. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 268 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 532 hodnocení

Recept na jakoukoli oslavu: Sýrová roláda krok za krokem

14. 9. 2019

Postup přípravy

Cibuli nakrájíme na kolečka. Čabajku nakrájíme na tenká kolečka. Okurku nakrájíme na nudličky.

Na pánev dáme rozehřát část oleje, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli a osmažíme. Dále přidáme tence nakrájenou čabajku, orestujeme a přidáme nakrájenou okurku. Zakápneme rajským protlakem, osolíme, okořeníme, zalijeme vývarem a necháme podusit, až se tuk začne oddělovat od šťávy, pak pánev se směsí odstavíme.

Na oleji usmažíme vaječné omelety z vejcí rozmíchaných s mlékem a trochou soli, vždy ze 2 vejcí na porci.

Na omelety rozprostřeme připravenou zeleninovou směs s čabajkou a zabalíme.

Hutnickou omeletu podáváme jako pikantní chuťovku při různých příležitostech.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Hutnická omeleta

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.