Recept na jednoduché rizoto ze zbytků drůbeží pečeně a obraných vařených drobů. Toto rizoto má vynikající chuť, ale je výborné i z krůtího masa.
2 ks | cibule |
1 ks | mrkev |
0.5 l | rýže |
400 g | hlíva ústřičná |
40 g | parmazán |
2 lžíce | čerstvá petrželka |
2 lžíce | husí sádlo |
200 g | pečené husí maso |
100 g | vařené husí maso |
1 l | husí vývar |
1 sklenice | sterilovaná mrkev s hráškem |
100 g | eidam v celku |
podle chuti | |
---|---|
1 lžička | podravka |
autor veraricna
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena