reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Husa s rýží po bosensku

Husí kousíčky zapečené s rýží. Jednoduchý recept, jak zpracovat husu.


  • 3,0

    1 267×

    2,9 1267
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Rýži spaříme. Maso a droby očistíme, a nasekáme nadrobno.

Cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme na oleji. Pak přidáme maso a droby a opečeme. Osolíme, opepříme a přidáme spařenou rýži. Směs podlijeme trochou vody a dusíme bez míchání. Občas pouze přiléváme vodu.

Když je jídlo takřka hotové, přesypeme je do vymazaného pekáče nebo zapékací mísy a v troubě zapečeme.

Zapečenou husu s rýží po bosensku podáváme se zeleninovým salátem nebo zeleninovou oblohou.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Husa s rýží po bosensku

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.