Recept na přípravu dezertu z čerstvých hrušek, které podáváme s čokoládovou polevou a vanilkovo-rumovou omáčkou.
0.5 l | voda |
3 ks | hřebíček |
4 ks | hruška |
1 ks | skořice celá |
1 balíček | vanilkový pudink bez vaření |
0.5 lžičky | rumové aroma |
0.5 balíčku | vanilínový cukr |
1 ks | tmavá čokoládová poleva v sáčku |
podle chuti | |
---|---|
50 g | mandle |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena