reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Hrušková marmeláda z pekárny

Recept na hruškovou marmeládu s medem a skořicí.


  • 4,0

    23×

    3,9 23
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 749 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 987 hodnocení

Videorecept: Báječné domácí těstoviny s pestem a kuřecím masem

1. 6. 2020

Bábovka

4,7 1 709 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 797 hodnocení

Jak využít voňavý kopr v kuchyni?

1. 6. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 139 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 201 hodnocení

Víkendové pečení: Recept na perník s ořechy krok za krokem

31. 5. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 596 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 767 hodnocení

Češi milují vepřové! Ale jak takovou kotletu či bůček správně připravit?

31. 5. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 288 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 658 hodnocení

Dort s mascarpone a ovocem krok za krokem

29. 5. 2020

Postup přípravy

Hrušky oloupeme, zbavíme jadřince a navážíme. Rozmixujeme a pyré přelijeme do pekárny. Přidáme želírovací i skořicový cukr, med, kyselinu citronovou i celou skořici a promícháme.

Pekárnu zapneme na program DŽEM a už jen čekáme. Po dokončení programu pekárnu otevřeme a marmeládu necháme 5 minut chladnout.

Horkou hruškovou marmeládu (vyndáme celou skořici) plníme do čistých nahřátých sklenic, zavíčkujeme a na 10 minut otočíme nahoru dnem. Pak ji znovu otočíme a necháme pod dekou zcela vychladnout.

Hruškovou marmeládu z pekárny skladujeme v suchu a temnu a vydrží nám i několik let.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Hrušková marmeláda z pekárny

    Celkový počet komentářů: 2

    • .Renča.
      .Renča.

      Želírovacího cukruje 500g.

      23.08.2012 18:07:35

    • Tatínkova kuchařka
      Tatínkova kuchařka

      Hrušková marmeláda z pekárny"

      Milá Renčo"
      Prosm pěkně mohla bys mě napsat kolik se dává žerírovacího cukru v gram.
      Já mám už cukr ve slenici asi 1kg
      1balíček žer.cukru 2v1 - - - to nevím kolik to váží ? ? ?
      Děkuji moc. . . Pekárnu mám a chci to vyzkoušet ! !
      halama.jin@seznam.cz

      22.08.2012 18:00:35


    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Hrušková marmeláda z pekárny

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.