reklama
hledat uživatel
       

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz, pomozte nám ho otestovat.

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz

Kdykoliv se budete moci vrátit zpět na starší verzi tlačítkem v pravém horním rohu.

Přidat vlastní recept

Hrušková marmeláda z pekárny

Recept na hruškovou marmeládu s medem a skořicí.


  • 4,0

    24×

    4 24
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 822 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 040 hodnocení

Červená čočka: Zdravá luštěnina pro každého aneb jak ji zařadit do jídelníčku

20. 10. 2020

Bábovka

4,7 1 760 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 856 hodnocení

Recept na dušený špenát z čerstvých listů krok za krokem

20. 10. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 143 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 220 hodnocení

KVÍZ: Otestujte své kuchařské znalosti: 7 otázek, které vás prozradí

19. 10. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 615 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 801 hodnocení

Lívance krok za krokem jako od babičky

19. 10. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 295 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 702 hodnocení

Jak využít kapustu: Závitky plněné masem, kapustové rolky a kapustový mozeček

19. 10. 2020

Postup přípravy

Hrušky oloupeme, zbavíme jadřince a navážíme. Rozmixujeme a pyré přelijeme do pekárny. Přidáme želírovací i skořicový cukr, med, kyselinu citronovou i celou skořici a promícháme.

Pekárnu zapneme na program DŽEM a už jen čekáme. Po dokončení programu pekárnu otevřeme a marmeládu necháme 5 minut chladnout.

Horkou hruškovou marmeládu (vyndáme celou skořici) plníme do čistých nahřátých sklenic, zavíčkujeme a na 10 minut otočíme nahoru dnem. Pak ji znovu otočíme a necháme pod dekou zcela vychladnout.

Hruškovou marmeládu z pekárny skladujeme v suchu a temnu a vydrží nám i několik let.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Hrušková marmeláda z pekárny

    Celkový počet komentářů: 2

    • .Renča.
      .Renča.

      Želírovacího cukruje 500g.

      23.08.2012 18:07:35

    • Tatínkova kuchařka
      Tatínkova kuchařka

      Hrušková marmeláda z pekárny"

      Milá Renčo"
      Prosm pěkně mohla bys mě napsat kolik se dává žerírovacího cukru v gram.
      Já mám už cukr ve slenici asi 1kg
      1balíček žer.cukru 2v1 - - - to nevím kolik to váží ? ? ?
      Děkuji moc. . . Pekárnu mám a chci to vyzkoušet ! !
      [email protected]

      22.08.2012 18:00:35


    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Hrušková marmeláda z pekárny

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.