reklama
hledat uživatel
       

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz, pomozte nám ho otestovat.

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz

Kdykoliv se budete moci vrátit zpět na starší verzi tlačítkem v pravém horním rohu.

Hrnková buchta

Recept na velmi rychlou buchtu.


  • 4,5

    224×

    4,5 224
  • 35 min

  • 12×

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

náplň

těsto



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 822 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 040 hodnocení

Kupujeme hovězí maso: Víte, jak upravit hovězí roštěnec, kližku či plec?

21. 10. 2020

Bábovka

4,7 1 760 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 856 hodnocení

Bylinky našich babiček aneb jak přírodní cestou utužit své zdraví

21. 10. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 143 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 220 hodnocení

Batáty, sladké brambory v našem jídelníčku: Jak je chutně připravit?

20. 10. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 615 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 802 hodnocení

Kvíz: Znáte historii kuchyňských spotřebičů?

20. 10. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 295 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 702 hodnocení

Výborná polévka z pečené mrkve krok za krokem

20. 10. 2020

Postup přípravy

Vyšší plech nebo formu vymažeme a vysypeme nebo vyložíme pečícím papírem. Troubu předehřejeme na 200 °C.

Všechny suroviny na těsto pouze smícháme. Těsto na hrnkovou buchtu rovnoměrně rozlijeme na připravený plech a poklademe čerstvým nebo kompotovaným ovocem. Hrnkovou buchtu vložíme do předehřáté trouby a pečeme asi jen 15 - 20 minut.

Upečenou hrnkovou buchtu ozdobíme podle chuti a fantazie, nakrájíme a můžeme podávat.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Hrnková buchta

    Celkový počet komentářů: 36
    • Soňa
      Soňa

      Hrnková buchta

      Rychlá a výborná buchta. Místo ovoce jsem dala dva rozdělané tvarohy s jahodovým pudingem . Výsledek byl famózní .Doma pochvala . Děkuji za rychlý recept. Budu ho používat vícekrát . Soňa

      02.08.2020 19:12:10

    • Štěpánka
      Štěpánka

      Vylepšení

      Já používám jako vylepšení broskve. Nálev z nich naředím vodou, zahřeji a přidám vanilkový puding. Takže mi vznikne puding bez mléka a ten naleji nahoru na buchtu a nechám zatuhnout. Je to potom ňamka � broskve dám samozřejmě do buchty �

      07.11.2019 18:12:35

    • Víta M.
      Víta M.

      Komentář k receptu Hrnková buchta

      Místo oleje, dávám o půl hrnku mléka více. Soupravy recept a pak jak chutná.

      24.07.2019 21:43:31


    • Klara
      Klara

      Komentář k receptu Hrnková buchta

      Buchta super,akorat 15 min je opravdu malo,akorat je cca 30 min....

      23.06.2018 18:54:55

    • Mona
      Mona

      Suprová!!! Povedla se a všem chutná !! ❤

      13.06.2018 15:58:12

    • Vinklerka
      Vinklerka

      Komentář k receptu Hrnková buchta

      Buchta je výborná,já přidala ještě bílý jogurt :)

      14.03.2018 09:59:50

    • Karel Klobouček
      Karel Klobouček

      Komentář k tomu hnusu

      Je to nejhorší co jsem kdy jedl... dal jsem tam vše a přesně podle postupu a ingrediencí a dopadlo to tak že ta buchta je suchá jak z nosu a tvrdá jak beton. Kdybyste to chtěli nakrájet použijte rozbrus... Nejlépe cirkulárku

      25.10.2017 17:10:54

    • Ditka
      Ditka

      Komentář k receptu Hrnková buchta

      Je to výborná buchta. Dělám jak s ovocem, tak třeba s krémem ze salka a posypat nastrouhanou čokoládou, nebo čokoládovou polevou

      24.07.2017 16:55:03


    Nalezeno receptů: 36
    |< << 1234 >> >|

    Přidat příspěvek k receptu Hrnková buchta

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.