reklama
hledat uživatel
       

Komentáře k receptu Hrnková bublanina

Celkový počet komentářů: 485
  • Petra
    Petra

    Upekl manžel jako překvapení, když jsme se mu vrátili z dovolené. Byla meruňková a výborná

    04.08.2019 11:37:03

  • Miroslava Kozlova
    Miroslava Kozlova

    Komentář k receptu Hrnková bublanina

    Natrhala jsem maliny a přemýšlela jsem co s nimi.Hledala .hledala a našla super recept.Rychlá , chutná bublanina.Co chceme vic

    13.07.2019 17:31:22

  • Adéla
    Adéla

    Skvělý recept

    Bublanina je lehce sladší ale skvělá. Vřele doporučuji.

    25.06.2019 17:23:21

  • Gabriela
    Gabriela

    Komentář k receptu Hrnková bublanina

    Příjemná rychlovka, po bublanině se jen zaprášilo :-) Dala jsem jen půl hrnku hnědého cukru, bohatě stačilo. Děkuji za recept :-)

    24.06.2019 17:26:08

  • Karolina
    Karolina

    Komentář k receptu Hrnková bublanina

    Skvělá bublanina! Pěkně vybehla�

    10.06.2019 21:26:02

  • Janča
    Janča

    Já ti dělám již 15 let, cukru vždy dávám méně a co se týká ovoce tak jakékoliv, když dávám rebarboru tak posypu trochu vanilkovým cukrem a skořicí povrch.Nemažu a nevysypávám, používám pečící papír. Potom je to opravdu rychlovka-záleží jaké ovoce se použije. Vždy je to moc dobré

    22.05.2019 11:10:39

  • svetlana
    svetlana

    bublanina je dobra

    Delo xmoc vyborna

    03.02.2019 17:01:13

  • urunka
    urunka

    výborná i ve vegan verzi :)

    místo vajec banány...

    10.09.2018 17:36:28

  • Lenka
    Lenka

    Komentář k receptu Hrnková bublanina

    Super recept, rychly a jednoduchy. Vysledek stoji za to!

    27.08.2018 11:55:49

  • Jaroslav
    Jaroslav

    Komentář k receptu Hrnková bublanina

    Jako naprostý samouk recept super nic my nekleslo jen jsem měl menší plech takbyla dost vysoká příště to napravím.

    16.08.2018 15:56:35

  • jana Vondrakova
    jana Vondrakova

    hrnickova bublanina

    Perfektni,dala jsem jen trtinovy cukr a ovoce co zahrada dala,ostruziny,broskve,svestky ,jablicka

    09.08.2018 11:37:39

  • Brumlik
    Brumlik

    Olej nahrazen doma vyskvařeným sádlem a nemá chybu

    03.07.2018 12:45:53

  • Anchiki
    Anchiki

    Hrnková bublanina

    Super recept, jen drobné úpravy. Dělaná s meruňkami které sem obalila v cukru se skořicí, pak neklesnou ke dnu. Jinak přidaná žmolenka na povrch, která byla na půl namíchaná hnědym cukrem. Vše dle receptu akorát, tedy sladká.
    Jen pozor jakou máte troubu, tedy teplota a otáčení plechu, nám ze předu nedopejká.

    02.07.2018 21:33:41

  • Ivana
    Ivana

    Komentář k receptu Hrnková bublanina

    Dala jsem meruňky. A výborná

    14.06.2018 11:12:56

  • jitule
    jitule

    pro dětičky

    Ubrala jsem moučkový cukr na půlku a nešetřila na třešních, a dala mléko plnotučné :-) Upečnou bublaninu posypala moučkovým cukrem a děti se mohou utlouct :-D

    07.06.2018 14:46:29

  • Tynkaa
    Tynkaa

    Hrnková bublanina

    Recept sem si upravila dala sem hrnek a půl cukru,celí hrnek oleje a dva vanilkové cukry a naprostá bomba ��

    01.06.2018 17:00:42

    • Dáša
      Dáša

      Re: Hrnková bublanina

      To muselo být sladké jak cecek :O já naopak cukr ubiram, dávám necelý hrnek, spíš 3/4..nebo jste dělala z většího množství všeho?

      14.06.2018 23:25:46

  • Jana
    Jana

    Výborná bublanina

    Přidala jsem olej a těsto je skvělé. Vláčné, vůbec ne suché. Použila jsem jahodový kompot, jahody se krásně propadly a je to výborné. Pekla jsem na 175 stupňů 20 min.

    09.01.2018 13:50:43

  • Léňa
    Léňa

    Komentář k receptu Hrnková bublanina

    Ahoj...do zlatova? ;)

    02.01.2018 03:46:53

  • Ivoš
    Ivoš

    Komentář k receptu Hrnková bublanina

    Tak vám holky nevim... Ja tam dal půl hrnku cukru aby to bylo zdravější. To se dnes tak říká, ze prej cukr je nezdravej ale na všechny tyhle bio-hippie poučky uz kašlu. Buchta je sucha, málo mazlava, nedostatečně vykynuta s efektem přilepeni mouky k sobě. Jo a mimochodem - broskve ne!!!!! Jsou příliš suché a nevýrazné. Vytvoří vrásčitý povrch, který navic neni příliš vzhledny. Alespoň ale nepropadavaji na dno

    13.08.2017 08:46:19

  • Adinka Krucinová
    Adinka Krucinová

    Dobry den dekuji za recept pekla sem v Remosce a super !

    30.07.2017 13:37:59

  • Jitka Puri
    Jitka Puri

    Komentář k receptu Hrnková bublanina

    Na kolik stupnu se to pece a jai dlouho?

    27.07.2017 16:25:03

  • luckyholiday1
    luckyholiday1

    Skvělý recept

    Super recept! Dala jsem 2 hrnky cunkru a 3/4 hrnku oleje a je správně vláčná ne moc trochu sušší ale nám tak chutná, příště zkusím celý hrnek. Dala jsem višně, příště bych dala sladší ovoce. Recept doporučuji, zapsala jsem ho :)

    23.07.2017 15:17:48

  • Tomas Dudacek - USA
    Tomas Dudacek - USA

    hrnkove recepty...

    Tyto hrnkove recepty jsou proste bajecne,,,,zadne vazeni.....sup, sup...z jedne vody nacisto hup na plot...a je to hotove... Tento portal VARENI.CZ je naprosto perfektni....a jsem velice rad, ze je me posilan....

    18.07.2017 17:08:29

  • Miy
    Miy

    Komentář k receptu Hrnková bublanina

    Dnes jsem pekla s tresnema, malinama a cokoladou a luxus! ^.^

    17.06.2017 14:47:29

  • chlebeckova (tecka) i
    chlebeckova (tecka) i

    Děkuji za recept, bublanina byla nadýchaná a křehká ... ;)

    28.04.2017 15:53:54

  • Dita
    Dita

    Komentář k receptu Hrnková bublanina

    Výborná bublanina, snězená ihned. Když jsem pekla podruhé, přidala jsem do těsta rozmačkané banány - byly přezrálé a potřebovala jsem je sdělat. V kombinaci s jahodama, které jsem tam dala jako ovoce, byla vynikající.

    06.04.2017 20:19:34

  • Ivetka
    Ivetka

    vylepšení :-D

    Vanikové cukry dávám dva a je to lepší. Plech nevymazávám, ale bublaninu dělám na papíře, je to pohodlnější. Soused se může utlouct :-D

    07.03.2017 16:20:25

  • AlexaWest
    AlexaWest

    Super recept - jednoduchý, rychlý - doporučuji méně mouky

    Děkuji moc za recept, udělala jsem chybu a dala místo 2 hrnků jen 1 - sice jsem trochu mouky dosypávala, protože mi to přišlo řidké, ale stejně. K mému překvapení byla bublanina úplně v pohodě, vláčná, jemná držela krásně pohromadě :) takže doporučuji dát u půl hrnku mouky méně :) ovoce míchám červený a černý rybíz který zasypu vanilkovým cukrem - je to delikatesa,nemluva o tom jak jednoduché :):) ještě jednou děkuj '

    18.02.2017 16:18:20

  • Yana
    Yana

    Komentář k receptu Hrnková bublanina

    super! :)

    28.01.2017 11:14:49

  • sik51
    sik51

    Komentář k receptu Hrnková bublanina

    Uzasny recept.uzasna bublanina. Dekuju

    25.01.2017 12:54:19

  • Terka
    Terka

    Komentář k receptu Hrnková bublanina

    Doby den a doba peceni cca asi prosim??

    05.11.2016 14:09:40

  • Lucka
    Lucka

    Komentář k receptu Hrnková bublanina

    Tak bohuzel me vsechno ovoce propadalo az na dno a byla takova mazlava a malo sladka, nevim, asi jsem neco udelala spatne.

    12.10.2016 14:52:51

    • Jaja Beky
      Jaja Beky

      Re: Komentář k receptu Hrnková bublanina

      Mám vychytávku. Aby ovoce (hlavně v zimě mražené) nekleslo ke dnu, promíchám ho s drobenkou a ta to udrží na povrchu. Kdýž je ovoce hodně kyselé - třeba rybíz - udělám drobenku trochu sladší.

      30.01.2017 15:31:59

    • dáša
      dáša

      Re: Komentář k receptu Hrnková bublanina

      ovoce obalit ve strouhance, neklesne

      21.05.2017 13:33:50

    • Natka Prdí
      Natka Prdí

      Re: Komentář k receptu Hrnková bublanina

      taky dobrý

      25.04.2018 13:51:23

  • Danone
    Danone

    Hrnková bublanina

    Super recept a hlavne rychlí a výborný lepší si nedokazu predstavit jen tak dal a blbe vubec ne poslouchejte

    25.09.2016 19:45:35

    • sikulka
      sikulka

      Re: Hrnková bublanina

      Věřím tomu, že recept je výborný, ale pokud píšete na veřejné stránky, tak se proboha naučte česky !! Copak si lidičky po sobě zprávu nečtete? Ty hrubky fakt bolí............

      29.01.2017 02:16:20

  • strizovatereza
    strizovatereza

    Komentář k receptu Hrnková bublanina

    Moc dobrá!

    08.09.2016 12:11:40

  • Věra
    Věra

    Vylepšení

    Peču tuto bublaninu celé léto jako borůvkový koláč. Na těsto dám borůvky nebo jiné ovoce,/ výborné byly slívy/ a posypu klasickou drobenkou. Je to rychlá dobrota. Když vím, že budu dělat koláč často, udělám si drobenku " do foroty " .

    07.09.2016 23:35:36

  • bollorka
    bollorka

    Komentář k receptu Hrnková bublanina

    VYBORNA BUBLANINA :) RYCHLA A DOBRA

    07.08.2016 16:01:56

  • milena
    milena

    Skvělý recept vyzkoušela jsem, jsem zpokojena

    30.07.2016 11:57:50

  • Monika
    Monika

    Komentář k receptu Hrnková bublanina

    Dobrý den. Dneska jsem zkoušela a musim rict, ze je skvela. Mam dve male deti a potrebuji neco rychleho. Tento recept je bleskovy a opravdu dobry. Dekuji
    Pokud se nekomu recept nelibi, tak staci preskocit a nevsimat si. Kritizovat umi kazdy. Zalozte si svuj vlastni recept a uvidite co vam na to lidi reknou.

    26.07.2016 14:20:18

  • Lidunka
    Lidunka

    Dekuji za Vas clasicky recept na bublaninu -se dostal az k nam do Canady.
    S maminkou jsme takovy hodne pekly.
    .V zimnich mesicich se nadstavoval mlekem a pr. do pec.Rozpis nepamatuji.
    Delalo se to " Od oka "
    Neverim vulgarnim prispevkum ???
    Suhlasim s Mushka

    15.07.2016 23:02:16

  • hana
    hana

    Komentář k receptu Hrnková bublanina

    No já nevím, co je to za kuchařku, když tam naháyí nejdřív mouku pak všechno ostatní a zamíchá, zní to jako kdyby vařili pejsek s kočičkou, od takových receptů jdu já osobně dál

    15.07.2016 22:32:48

  • Monika
    Monika

    Bublanina s borůvkami

    Dobrý den,
    v pondělí jsem si přivezla borůvky z chalupy a hledala jsem rychlý recept na nějakou bublaninu. Mám tu sice po babičce, ale je pracný a mě přijde mastná a těžká.
    Tak jsem našla tuhle a byla dost zmatená z komentářů a hlavně z agresivního příspěvku Jirky, který asi vůbec nepochopil, že každý má právo na to přispět se svým uměním do společné hromádky předávaných informací (jen tak mezi námi, nechápu proč svůj recept neuvádí jako samostatný a nečelí potom podobným chytrákům jako je on sám).

    A tak jsem udělala tuhle bublaninu - je rychlá, suroviny dostupné a já si jen trošku uberu cukru. Ale jinak je VYNIKAJÍCÍ. Lehká, buchta a ani moje maminka nepoznala, že je to obyčejná hrníčková chudobka. Pro mě báječné letní řešení pro pečení se vším všudy do hodiny hotovo.
    Dneska je středa a už musím udělat další.

    Skvělá práce - děkuji Monika

    13.07.2016 11:29:58

  • T.
    T.

    Klasická versus hrnková

    Tak jsem dělala Jirkovu odlehčenou variantu a byla moc dobrá. Den poté jsem dělala tu hrnkovou, protože jsem zapomněla dokoupit vajíčka.
    Muž překvapil, prý tahle je lepší, protože tamta byla moc suchá...
    Jo, a Jirko, jestli máte starý klasický recept na piškot a obsahuje prášek do pečiva, pak to taky úplně košer není... ;-)

    09.07.2016 15:40:27

    • JT
      JT

      Re: Klasická versus hrnková

      Dělám něco léta něco podobného, další přísadou je bílý jogurt. Je možné do těsta přidat 1 - 2 hrnky strouhaných jablek.

      12.07.2016 21:02:26

  • Petka
    Petka

    Komentář k receptu Hrnková bublanina

    Rychlý a skvělý recept! Peču často a tentokrat manžel podotkl, ze to bylo to nejlepsi, co jsem kdy upekla :)

    03.07.2016 23:10:33

  • Lulu
    Lulu

    Komentář k receptu Hrnková bublanina

    Je tuha,nikdy vice ji delat nebudu!!

    19.06.2016 19:08:15

  • Lena
    Lena

    Komentář k receptu Hrnková bublanina

    Opravdu rychlý recept, bublanina dobrá

    06.06.2016 20:54:41

    • Jitka
      Jitka

      Re: Komentář k receptu Hrnková bublanina

      Nevím co všichni máte,že to je málo těsta mám klasickej velkej plech a vyběhlo mi to pěkně je vysoká a dobrá.Hrnek klasickej na odměřování čtvrdlitrák,jelita co to nechápou copak se peče s pidi na kafíčka?:-))Dobu pečení má každej jinak záleží na troubě troubové!Když okraj ztmavne píchnu špejlí,když se těsto nelepí je hotová.Dělala jsem s třešněma a super příští týden zkusím s jahodama nikdy nezbyde na druhej den!Na buchty z deseti vajec nejsem zvědavá peču rychle a úsporně a hlavně chutně!

      12.06.2016 00:28:31

  • Moravanda
    Moravanda

    Komentář k receptu Hrnková bublanina

    Já bych to vůbec neřešila, komu se recept nelíbí, může se posunout o kuchařku dál, je jich tady dost :). U nás se tahle bublanina chytla okamžitě. Jen se po ní vždycky zapráší. Zrovna teď ji mám v troubě s jahodami :).

    06.06.2016 14:01:58

  • Hanka
    Hanka

    Komentář k receptu Hrnková bublanina

    Vynikajici! A neskutecne jednoducha. Stihla jsem ji udelat rano, nez se mi muz vzbudil. Doporucuji! A to jsem nezkuseny zacatecnik v peceni.

    09.03.2016 09:34:26

  • kajda (tecka) s
    kajda (tecka) s

    Komentář k receptu Hrnková bublanina

    Perfektní recept, bublanina se vážně povedla! Dávala jsem cukr moučku a trošku méně mléka :)

    28.02.2016 13:15:05

  • ZDENKA
    ZDENKA

    Tak si udelam podle toho receptu nejaky slehani bilky a zloutky ,he nic jen zamichame to stejne ani to jine byt nemuze protoze jsou tam jen veci ktere tam patri a je to .kde mate 10 vajecjsoutamdve abublaninaje dobra

    12.02.2016 14:26:33

  • hanka
    hanka

    Komentář k receptu Hrnková bublanina

    Ja ji pecu hodne casto. Vzdycky se povede a vsem chutna :) diky za recept.

    15.11.2015 08:20:30

  • Bety
    Bety

    Tak mám dopečeno a fakt je povedená. Ať už je to bublanina, nebo bábovka :D , chutná nám. Díky za recept.

    21.10.2015 14:38:32

  • Yoko
    Yoko

    Vidím že se do tebe pěkně obuli, hold není radno si zahrávat s dnešní pečící módóu, Souhlasím s holkama je to rychlé, levné a je toho dost...Dneska je vše drahé a rychlé... a proto díky za tenhle recept hned ho jdu využít ...

    03.10.2015 18:59:02

  • Procházkovi
    Procházkovi

    Komentář k receptu Hrnková bublanina

    Jednoduchè, ale přitom tak dokonalé. S borůvkami nebo třešněmi doporučuji.

    20.09.2015 13:36:13

  • Lída
    Lída

    Komentář k receptu Hrnková bublanina

    Moc dobrá. Vyměnila jsem jen bílou mouku za celozrnnou a cukr za třtinový a bylo to skvělé. Děkuji

    11.09.2015 08:45:37

  • Honza
    Honza

    Komentář k receptu Hrnková bublanina

    Zkusil jsem z deseti. Děkuji. Je to fakt moc dobrý. Za patnáct minut to bylo v troubě. Už jen takhle.

    05.09.2015 19:35:08

  • Sabina
    Sabina

    Zrovna jsem jí dopekla se švestkami a s posypkou. Nádherná vůně se line celým bytem. Těším se až ochutná má druhá rodina.

    23.08.2015 20:32:21

  • LadyTery
    LadyTery

    Komentář k receptu Hrnková bublanina

    Výborná :)

    08.08.2015 16:03:46

  • Jiřina
    Jiřina

    Komentář k receptu Hrnková bublanina

    Dělala jsem Jirkovu bublanina čistě ze zvědavosti a musím říct, že je fantastická! Varianta z 5 vajec a vody. I druhý den byla vláčná. Tímto děkuji za recept.

    03.08.2015 13:16:49

  • Ivči
    Ivči

    Komentář k receptu Hrnková bublanina

    Právě se peče buchtička synek popohani i očima aby už byla upečena :D

    14.07.2015 11:33:26

  • Sylva
    Sylva

    Skvělý recept

    Bublaninu jsem pekla po dlouhé době a podle tohoto receptu byla naprosto fantastická!!!!:-) jinou uh dělat nebudu

    13.07.2015 19:26:45

  • phamngocgiang2000
    phamngocgiang2000

    Komentář k receptu Hrnková bublanina

    Bublaninu jsem upekla se švestkami, meruňkami a jahodami a je výborná. Děkujem za recept. :D

    12.07.2015 15:15:46

  • váňuška
    váňuška

    snadná příprava, dělala jsem s třešněmi, nadýchaná, výborná, doporučuji

    09.07.2015 12:34:22

  • Lojza
    Lojza

    mnozstvi testa

    hm, ty hrnky jsou fajn. ale s beznym hrnkem na caj to testo vychazi spise na malej pekacek - takze vsechno + 1/3 a vysledek zaplni beznej pekac. No a nebo to ma bejt bublanina nizsi nez tresne...

    02.07.2015 03:18:30

  • Tereza
    Tereza

    Délka pečení

    Bublanina je opravdu velmi dobrá a kvůli ní pokud člověk nevypeckovává třešně, tak i velmi rychlá. Jen mi v popisech receptů často chybí údaj o době pečení. Vím, že to záleží na typu trouby, množství těsta apod., ale alespoň orientační údaj by se hodil.

    28.06.2015 06:25:56

    • Tereza
      Tereza

      Re: Délka pečení

      Ještě tedy dodám, že mně to vychází na nějakých 20-25 minut.

      28.06.2015 06:27:44

    • Jan
      Jan

      Re: Délka pečení

      Peče se cca 35-45 minut podle trouby.
      Recept je z časopisu " Recepty pro líné kuchařky ".

      29.06.2015 20:13:31

  • Peťule
    Peťule

    super recept

    peču již podruhé s jahodami a už teď se oblizuju jaká to bude zase dobrota :-) díky za super rychlý a chutný recept :-)

    27.06.2015 10:43:05

  • tomas
    tomas

    Hrnková bublanina

    bublanina je velmmi dobra

    27.06.2015 10:00:46

  • 11hanula
    11hanula

    Komentář k receptu Hrnková bublanina

    upečeno, s třešněmi

    bublanina je dobrá

    22.06.2015 20:09:03

  • ganjalf sedy
    ganjalf sedy

    Komentář k receptu Hrnková bublanina

    Ted to skousim
    Tak uvidim jak to dopadne
    Dal sem tam broskve

    22.06.2015 17:38:48

  • Aras
    Aras

    Vynikající ,rychlý,levný recept,nedávala jsem bílky,vše dohromady a je "žrací".
    Díky :-)

    16.06.2015 19:51:36

  • Jaňulák
    Jaňulák

    Buchetka :-)

    Páráda vyzkoušeno i bez bílků byla nadýchaná rychlý recept a chutově super :-)

    14.06.2015 09:50:11

  • Eva
    Eva

    hrnková bublanina

    Právě se dopekla.... dala jsem také ušlehané bílky, třešně a jahody - mňam, vypadá nádherně, určitě bude i chutnat :-)

    11.06.2015 10:20:04

  • babrlinka
    babrlinka

    Hrnková bublanina

    - měla jsem trošku strach jestli bude dost nadýchaná a tak jsem vejce oddělila a ušlehala bílky. Výsledek - výborné, jemné a chutnala moc :-).

    08.06.2015 09:33:04

  • michaalm
    michaalm

    Komentář k receptu Hrnková bublanina

    jednoduche a senzační

    28.05.2015 00:07:18

  • Moravanda
    Moravanda

    Moc fajn recept a rychlý :)

    17.05.2015 12:58:08

  • Denča
    Denča

    Komentář k receptu Hrnková bublanina

    Já sem jahody posypala skořicovou žmolenkou :)

    02.05.2015 13:05:29

  • Barbora
    Barbora

    Komentář k receptu Hrnková bublanina

    Vyborna, pouzila jsem 300ml hrnek. Je mekka, a nadychana. Dala jsem I z vajec snih. Velmi doporucuju.

    03.04.2015 16:38:54

  • marie
    marie

    Taak a je upečíno:)Podle rad tady v komentářích jsem dala 3 vajíčka a ušlehala bílky, a asi bych to tak udělala i kdyby to tu pan Boris nepodotkl:).. Jsem zvědavá jak bude chutnat,je to první buchta v nové troubě:)

    05.03.2015 18:34:13

  • Zdeněk
    Zdeněk

    Komentář k receptu Hrnková bublanina

    no a z nouze jsem do dvojité dávky na plechu dal plechovku okapaného ananasu. Ten se pomalu ztratil ale zvláštně se propil do těsta a zkaramelizoval. Výborná chuť a mám ho radši než s ovocem.

    18.02.2015 00:52:11

  • Š.
    Š.

    Komentář k receptu Hrnková bublanina

    Jaká je cca doba pečení?

    06.10.2014 20:44:07

  • Akira
    Akira

    zdravím, tak bublanina se peče, nedala jsem ovoce ale citronový vanilkový cukr a citronovou kuru :-) tak jsem zvědavá jaké to bude. voní báječně. :)

    25.09.2014 08:43:07

  • Boris
    Boris

    Recept dobrý. Na vylepšení: dejte 3 žloudky a z bílků ušlehejte sníh, který vmíchejte do těsta. Nemá to chybu.

    04.08.2014 11:37:16

  • Iveta
    Iveta

    Komentář k receptu Hrnková bublanina

    Je to těsto nadýchané nebo je to taková tužší buchta??

    26.07.2014 10:29:56

  • inka (tecka) ani
    inka (tecka) ani

    bublanínka

    prima rychlý recept

    23.07.2014 12:22:57

  • igi
    igi

    hrníčková buchta

    tento recept já peču každou chvíli je to vynikající moučník. igi

    19.07.2014 04:18:36

  • d (tecka) stastna242
    d (tecka) stastna242

    hrnková bublanina

    děkuji za recept,bublanina byla dobrá dala jsem trochu méně cukru.Ocenila jsem rychlost těsta.Jsem opravdu spokojená,chutnala všem.Recept budu používat i nadále je prima...:-D

    15.07.2014 01:30:54

  • Zuzana
    Zuzana

    Komentář k receptu Hrnková bublanina

    Povedla a moc dobrá :-)

    08.07.2014 10:40:23

  • Jarmila Vojtěchová
    Jarmila Vojtěchová

    Komentář k receptu Hrnková bublanina

    Je to výborný a rychlý recept, už několik lest doslova sbírám všechny hrnkové recepty, všechny jsou báječné Děkuji u za tento i jiné

    04.07.2014 16:44:00

  • iveta
    iveta

    hrnková bublanina

    jen se zeptám,hrnek jak velký?šálek na kávu nebo hrnek na čaj?ale už je stejně hotová:-)a vypadá tuze dobře:-)

    01.07.2014 19:26:30

  • iveta
    iveta

    hrnková bublanina

    jen se zeptám,hrnek jak velký?šálek na kávu nebo hrnek na čaj?ale už je stejně hotová:-)a vypadá tuze dobře:-)

    01.07.2014 19:25:35

  • Fárinka
    Fárinka

    bublanina

    právě jí za chvilku budu vyndavat s trouby a další tam budu dávát :-)

    29.06.2014 17:57:45

  • Milena Buri
    Milena Buri

    Komentář k receptu Hrnková bublanina

    Omluva, zapomněla jsm na prášek do pečiva

    29.06.2014 15:59:43

  • Milena Buri
    Milena Buri

    Fofrový koláček nejen pro baculky

    Jsem nevěděla, že je tady taková legrace.....už se těším až mi nějaký JIRKA dá pěstí na dálku......Fofrová koláček ...peču v mikrovlnce - program GRISP
    1,5 kelímek od jogurtu polohrubé mouky - dle zájmu mix s celozrnou
    1/2 " třtinového cukru
    1 " kefíru ( 1,1 tuku) - nebo jen bílý jogurt
    1 vejce ( špetka soli ) - žádný tuk

    kulatou formu o prům. 31 cm vystříkám Mistrem pekařem ( sluneč.olej ve spray ) vysypu strouhankou z tmavého pečiva nebo hrubou moukou, naliji těsto - dám sezónní čerstvé nebo mražené ovoce dle přání konzumentů ( švestky jsou boží). Doplnít lze rozinky, ořechy, dýňové či slunečnicovými semínky.....a nasadím čepici z drobenky ( z másla nebo hery, hrubé mouky, van.cukru a stále častěji + skořicového). Peču cca 20 min. Někdy ještě ten den peču znovu.... teta Buri

    29.06.2014 15:57:49

  • Zdeněček
    Zdeněček

    DISKRIMINACE !!!

    Nejsem kuchařka !!! Žádám o dodržování genderové korektnosti

    :-P :-D

    29.06.2014 15:22:12

  • Nikol
    Nikol

    Komentář k receptu Hrnková bublanina

    Je fakt výborná! :)Děkuji za recept :) :) :)

    28.06.2014 20:54:57

  • Jája Jeřábková
    Jája Jeřábková

    Na buchtu jsem přidala žmolenku a byla výborná.... vláčná a křehká ještě třetí den... Mňam :-)

    28.06.2014 16:32:22

  • Jája Jeřábková
    Jája Jeřábková

    Text komentáře byl smazán.

    Text komentáře byl smazán.

    28.06.2014 16:28:37

  • Montina
    Montina

    Komentář k receptu Hrnková bublanina

    Tento recept hodně dělám a obměňuji. Těsto na plech, na to ovoce, jaké zrovna je , nebo zmrazené, na vrch se může dát i žmolenka, nebo z tohoto receptu dělám bábovku, jednou přidám oříšky, tak je oříšková, jindy kokos, pak zase do části kakao+rum, jindy hrozinky, nebo nastrouhám citronovou kůru a tak podobně. Někdy jí jen pocukruji a jindy poleji čokoládou a posypu ořechy, mandlemi, nebo kokosem apod. Pokaždé je to rychlé a hlavně dobré, jen se zapráší.

    26.06.2014 14:07:54

  • Montina
    Montina

    Komentář k receptu Hrnková bublanina

    Tento recept hodně dělám a obměňuji. Těsto na plech, na to ovoce, jaké zrovna je , nebo zmrazené, na vrch se může dát i žmolenka, nebo z tohoto receptu dělám bábovku, jednou přidám oříšky, tak je oříšková, jindy kokos, pak zase do části kakao+rum, jindy hrozinky, nebo nastrouhám citronovou kůru a tak podobně. Někdy jí jen pocukruji a jindy poleji čokoládou a posypu ořechy, mandlemi, nebo kokosem apod. Pokaždé je to rychlé a hlavně dobré, jen se zapráší.

    26.06.2014 14:07:06

    • Alex
      Alex

      Re: Komentář k receptu Hrnková bublanina

      Souhlasím, je to výborný jednoduchý základ. Jen dávám max 2/3 hrnku cukru a míchám i jiné mouky

      29.06.2014 14:34:41

  • Ivís
    Ivís

    Komentář k receptu Hrnková bublanina

    Je super....místo prdopeče jsem dala lžičku sody (nepálí mě po ní žáha) a supééér :) DOPORUČUJI VŠEM

    25.06.2014 20:21:11

  • monika
    monika

    komentař k receptu

    Dělala sem ji už 2 a je moc dobra a vynikajici recept moc my chutna a moji rodině taky, je rychla:-))

    25.06.2014 15:14:46

  • Evelina
    Evelina

    Komentář k receptu Hrnková bublanina

    Bublanina je fakt uzasna, vsem moc chutnala. Vyborny recept. Diky za nej.

    24.06.2014 16:41:26

  • Pavlina
    Pavlina

    Komentář k receptu Hrnková bublanina

    Nevíte co dělat když jsem tam zapomněla dat cukr pocukruji bublaninu ešte z vrchu ale to asi nepomůže :( jinak velice dobrý recept dělali jsme ji ve škole tam jsem ji chtěla udelat mance až pride z práce a teď tohle :(

    24.06.2014 13:48:10

  • lenischka
    lenischka

    Komentář k receptu Hrnková bublanina

    Vynikající, akorát ji příště udělám z dvojté dávky, mám větší plech tak byla moc nízká, ale chuťově skvělá :p

    23.06.2014 12:45:16

  • marta silhová
    marta silhová

    hrnková bubl.

    Příprava super a rychlá,ale jak dlouho a na jaký stupen nebo horkovzduch péci peču tak jednou za rok nemám ani odhad
    děkuji Šilhová

    22.06.2014 19:54:50

  • Renata
    Renata

    Komentář k receptu Hrnková bublanina

    Výborná i v Angličanům moooc chutnala

    19.06.2014 21:29:35

  • homolamiroslav
    homolamiroslav

    Komentář k receptu Hrnková bublanina

    Výborná pochoutka s letním ovocem :) je výborná a chutná celé rodině

    19.06.2014 08:43:38

  • smela klara
    smela klara

    Komentář k receptu Hrnková bublanina

    Na kolik stupnu ji pecete ? Je lepsi horkovzduch? Mam novy sporak . Diky Liba

    17.06.2014 18:00:16

  • Sarík
    Sarík

    A na jak velkej plech to tak je? Nemam v tomhle moc odhad .-)
    dik

    17.06.2014 11:15:13

  • Aria
    Aria

    Šoupla jsem ji do trouby, tak uvidíme jaká bude. Ale vy máte asi větší plech. V tý mojí garsonce není pořádná trouba. Tak uvidíme co z toho vznikne. Ale to těsto bylo taky dobrý:-)

    16.06.2014 17:27:47

  • zuzka
    zuzka

    Komentář k receptu Hrnková bublanina

    Je skvělá, nadýchaná a hlavně šupšup :) děkuji

    15.06.2014 21:34:43

  • Vít
    Vít

    Komentář k receptu Hrnková bublanina

    ..Tu naší secpaly slépky :-)

    15.06.2014 13:24:27

  • lenocka
    lenocka

    Vynikající

    Před chvilkou jsem ji vyndala z trouby a je opravdu vynikající, doufám, že zbude ještě něco na ráno k snídani :)

    13.06.2014 20:47:31

  • Bob
    Bob

    Lepší je plech vysypat kokosem

    09.06.2014 08:26:46

  • Věra Hošková
    Věra Hošková

    Hrnková bublanina

    Teď jsem bublaninu vytáhla z trouby a myslím, že zítra k snídani bude mít velký úspěch. Děkuji za recept :-)

    07.06.2014 23:03:16

  • Lucka
    Lucka

    Superrychlovka

    Dělala jsem několikrát a patří k našim nejoblíbenějším moučníkům. Díky Bohu za recepty typu všechno hrnkem, zamíchat a do trouby a s malým dítětem a mlsným manželem k nezaplacení :) Díky moc, je opravdu dokonalá...

    25.05.2014 14:25:32

  • Lucka
    Lucka

    Superrychlovka

    Dělala jsem několikrát a patří k našim nejoblíbenějším moučníkům. Díky Bohu za recepty typu všechno hrnkem, zamíchat a do trouby a s malým dítětem a mlsným manželem k nezaplacení :) Díky moc, je opravdu dokonalá...

    25.05.2014 14:24:17

  • Kateřina Supková
    Kateřina Supková

    Strašně ráda se k tomuto receptu vracím, je to jednoduché, rychlé a výborné. Kéž by takových receptů bylo ještě víc!!! Děkuji za zveřejnění!!! :-)

    25.05.2014 13:12:46

  • Kacaa
    Kacaa

    Komentář k receptu Hrnková bublanina

    výborná bublanina, chutnala i mému velmi náročnému mužskému a přitom je velmi jednoduchá na pečení...přidala jsem do ní ještě trochu zakysané smetany, aby byla ještě vláčnější...děkuji za recept

    15.05.2014 18:29:29

  • kate (tecka) valova
    kate (tecka) valova

    Ted jim tuto bublaninu a musim rict, ze je moc dobra. Upekla jsem ji do prace pro kolegy, zitra ji s sebou beru a uz ted vim, ze bude mit mezi kolegy uspech (pokud ji ovsem do zitra celou sama nesnim, ze?)

    11.05.2014 16:36:20

  • VanilkaD
    VanilkaD

    Výborné !!

    Právě jsem dopekla, chtěla jsem udělat jahůdkovou, bohužel mamka polovinu jahod ještě před pečením stihla sníst :D tak jsem to trochu namixovala, jahodovo borůvková ! :D děkuju za recept!

    13.04.2014 16:30:48

  • Ajka
    Ajka

    Božská mana

    Dala jsem na zde vložené komentáře a upekla jsem a musím s ostatními komentujicimi souhlasit.... Skvělý recept a boží chuť... Dělala jsem ze dvou dávek a dala pouze méně cukru a méně mléka. Bublanina je nadýcháná a jemná. Doporučuji opravdu vyzkoušet. Hodnotím 5*

    21.03.2014 14:34:28

  • beda (tecka) pecha
    beda (tecka) pecha

    Hrnková bublanina

    Jo,jo rychlé a chutné.

    07.03.2014 15:02:40

  • čip
    čip

    Hrnková bublanina

    Dobrý recept povedlo se napoprvé musím dodat že na vaření a pečení jsem začátečník

    25.01.2014 16:21:58

  • Terka
    Terka

    Komentář k receptu Hrnková bublanina

    Opravdu skvělý recept! Jednoduchá a je hotová za chviličku, mňam mňam. :)

    19.01.2014 12:41:11

  • Luciferka
    Luciferka

    Hrnková bublanina

    Právě jsem jí dopekla s jahodami a je výborná..

    03.01.2014 15:43:10

  • bobzbrd
    bobzbrd

    Plech nevysypávám moukou,ale KOKOSEM ! Hned to má lepší chuť!

    09.12.2013 08:58:25

  • heduna
    heduna

    Moc povedená :)

    02.12.2013 16:33:59

  • Deny
    Deny

    Komentář k receptu Hrnková bublanina

    Mnam mnam :) Rychlej dobrej recep.

    30.11.2013 16:02:17

  • Mája
    Mája

    Komentář k receptu Hrnková bublanina

    výborné ,rychlé a chutné...manžel bude nadšený díky moc:-)

    21.11.2013 12:10:14

  • Pája
    Pája

    Komentář k receptu Hrnková bublanina

    vynikajici, dekuji .. a velmi jednoduche a rychle ;)

    10.11.2013 21:52:12

  • icheius
    icheius

    První buchta ,kterou jsem kdy pekl a světe div se,podařilo se.Přidal jsem drobenku,náhazel meruňky a na 175 stupňu bylo asi za 20 min.hotovo.Díky za recept.

    09.10.2013 19:30:05

  • olchukk1987
    olchukk1987

    Komentář k receptu Hrnková bublanina

    super..

    31.08.2013 13:01:51

  • Karia
    Karia

    Komentář k receptu Hrnková bublanina

    dnes som piekla pretoze mame plnu zahradu prezretych sliviek a podarila sa na vybornu :) a to sa mi vacsinou nic mucne v trube nedari. zajtra robim zas, dakujem za recept

    24.08.2013 18:04:46

  • skeyne
    skeyne

    je velmi rychlá vláčná naprosto výborná:-)

    18.08.2013 09:45:11

  • taska12
    taska12

    hrnkova bublanina

    jak dlou ho se pect a na kolik stupnu neni to tam nepsany

    16.08.2013 19:38:20

  • Luciferka
    Luciferka

    Hrnková bublanina

    lehká, rychlá, výborná ....

    08.08.2013 22:00:24

  • Little Mishka
    Little Mishka

    Komentář k receptu Hrnková bublanina

    Jelikož jsem totální antitalent na pečení, jsem velice vděčná za tento jednoduchý recept.

    19.07.2013 12:31:20

  • m (tecka) medkova
    m (tecka) medkova

    Výborné v kombinaci třešně - maliny.

    17.07.2013 13:13:01

  • Werunka
    Werunka

    Komentář k receptu Hrnková bublanina

    je výborná a místo mléka jsem použila smetanu 12% ;-)

    16.07.2013 13:56:44

  • ramona
    ramona

    k " No nazdar "

    Souhlasím s vámi a díky,že jste to uvedla na pravou míru ...! a myslím,že i ten s vřelou vodou mi chutná více i když ten první pracnější vydrží déle vláčný...! = 10 vajec = 10 sněhových bílků udělá mechovou konzistenci

    11.07.2013 14:15:00

  • petra
    petra

    Komentář k receptu Hrnková bublanina

    dělala jsem už lepší, tohle má do bublaniny hooodně daleko:)

    09.07.2013 17:03:21

  • MisaK.
    MisaK.

    Komentář k receptu Hrnková bublanina

    Je mi úplně jedno, jestli je to olejová buchta nebo bublanina. Je to rychlý recept a navíc vynikající! Udělala jsem ji s meruňkami a jahodami a navrch posypala ještě drobenkou. A je skvělá. Doporučuji! (jen jsem do ní dala míň cukru)

    09.07.2013 11:19:38

  • Jeyn
    Jeyn

    Komentář k receptu Hrnková bublanina

    Když vidím na fotkách buchty s deseti třešněmi celkem, musím si klepat na čelo...

    08.07.2013 18:56:06

  • Maťo
    Maťo

    Hrnek

    Mám dotaz.
    Hrnek = 2dcl???

    08.07.2013 18:31:12

    • Logistik
      Logistik

      To je úplně jedno. Odměřujte všechno stejným hrnkem a hotovo. Jde o tzv. hrníčkový recept. Nepotřebujete odměrku ani váhu. Stačí jeden běžný hrneček.

      09.07.2013 13:25:18

  • suzag
    suzag

    Komentář k receptu Hrnková bublanina

    Nám moc chutná.Udělala jsem ji s jahodami a rybízem a je vynikající. Jednoduchá a rychlá :-)

    08.07.2013 12:20:56

  • Renata
    Renata

    Komentář k receptu Hrnková bublanina

    Výýbornáá, jenom doporučuji.

    07.07.2013 14:37:10

  • Dadka
    Dadka

    hrnková bábovka žádná bublanina

    Tak tohle je přesně stejný recept, jako jsem už před lety našla v "České kuchařce" pod názvem hrnková bábovka a s bublaninou to opravdu nemá pranic společného. Bublanina se dělá z těžšího piškotového těsta a tohle je těsto třené, i když ovoce nebo čokoláda se tam dát může taky. Takže shrnuto, sečteno a podtrženo je tohle starý recept navíc opsaný z kuchařky, co měly doma naše maminky a tady ho prezentujete jako vlastní.

    05.07.2013 05:05:49

  • Moneta36
    Moneta36

    Kruci nechtěně jsem dala, že se mi recept nelíbí, nevíte jak to změnit?

    04.07.2013 13:18:35

  • skulinoval
    skulinoval

    Komentář k receptu Hrnková bublanina

    Bublanina výborná,taková se mi snad ještě nepovedla :-)

    02.07.2013 15:38:09

  • Roman
    Roman

    je to jednoduchý recept a zvládne to i chlap.

    30.06.2013 09:13:23

  • jana (tecka) svackova
    jana (tecka) svackova

    Jednoduchost :)

    Nerada odměřiju 150g, 250g... uf, tak mám ráda hrníčký a super. Palec nahoru

    29.06.2013 17:39:42

  • jana (tecka) svackova
    jana (tecka) svackova

    Jednoduchost :)

    Nerada odměřiju 150g, 250g... uf, tak mám ráda hrníčký a super. Palec nahoru

    29.06.2013 17:38:37

  • Jirka
    Jirka

    Ovoce nebo rebarboru, která přijde do těsta, vždy obalíme v mouce, Tak neklesne na dno pekáče a nepřipeče se.
    A ještě pomůcka: pekáč vymažu máslem, vyložím papírem na pečení, který se krásně přilepí, pak přes papír znovu vymažu máslem a vysypu moukou nebo čím chcete. Pak nejsou problémy s vyklopením.

    23.06.2013 17:34:04

    • Tereza
      Tereza

      Re: Dodatek

      Je úplně zbytečné plechy vymazávat, když chcete použít papír na pečení. Stačí navlhčit vodou a papír se přilepí tak, že můžete vylít těsto. Mazat papír na pečení je už úplně mimo. Pokud nepoužíváte velmi nekvalitní papír, je to úpln zbytečné a na upečeném moučníku nedobré.

      23.06.2013 21:15:23

  • Jirka
    Jirka

    Si děláte srandu, ne ? Olejovou buchtu vydáváte za piškot (bublaninu). Všechny staré kuchařky se musí v hrobě obracet. Místo kvality, samozřejmě pracnější, ale ne o moc, náhražka, která je zdánlivě chutná jen vlivem hromady oleje. A co takhle : 10 vajec, oddělit žloutky od bílků, žloutky šleháme do pěny s cukrem (20 dkg+1 vanilkový), pak vmícháme 20 dkg mouky+1 prášek do pečiva+trocha citronové kůry. Bílky se ušlehají do tuha a vmíchají se opatrně do těsta. Těsto se vylije do vymazaného a vysypaného pekáče, přidá se ovoce a šup do trouby.
    A odlehčená varianta: do šlehací nádoby dáme 5 žloutků, připravíme k ruce šlehač, dáme vařit vodu. Jakmile vře, rychle přidáme ke žloutkům 7 polévkových lžic vroucí vody a okamžitě začneme šlehat. Ostatní postup je stejný, jen spotřeba vajec je poloviční. Díky vodě žloutky nabudou tak jako by jich bylo 10.
    Dobrou chuť

    23.06.2013 17:28:57

    • bobzbrd
      bobzbrd

      Re: No nazdar

      "Si neděláme srandu"!Je naprosto jedno,jak to nazveme!Hlavně,když se to podaří a je to DOBRÉ!
      A už nepruď !!!
      Já vím,staré kuchařky slouží v hrobech za ventilátor!

      29.06.2013 17:46:37

    • Moneta36
      Moneta36

      Re: No nazdar

      Skvělý recept, zastávám názor, že víc než hodinu denně strávit v kuchyni nechci, jsou i důležitější věci :-). Do bublaninky jsem spolu s jahodami dala maliny, tak jsem zvědavá jak to bude chutnat :-)...

      04.07.2013 13:14:25

    • gregusa
      gregusa

      Re: No nazdar

      Ty jsi fakt pěkný pako! Nikdo tu netvrdí, že se jedná o piškotovou bublaninu, tak si prosím nepleť pojem s průjmem! Mimochodem piškotová bublanina není nic moc, nebýt toho ovoce v ní, tak je to pěkně dusivá suchá buchta. Tenhle recept je náhodou perfektní a bublanina je moc chutná a vláčná. :-))

      26.06.2014 19:44:04

    • Evina
      Evina

      Re: No nazdar

      Děkuji za recept, takto jsem to jako malá dělávala s mojí babičkou. Už se těším, jak jí opět upeču.

      27.06.2014 10:20:29

    • Aras
      Aras

      Re: No nazdar

      Vážená paní,ne každý chce nebo má tolik času ,aby se !"pachtil" s těstem z 10ti vajec,pečte si podle sebe,ale jak již bylo napsáno nepruďte.

      16.06.2015 20:00:57

    • Ota
      Ota

      Re: No nazdar

      Si děláte srandu vy je plno variant a všechny jsou správné asi nežijete tak dlouho aby jste znal co je dobré a co je špatné a všechny recepty nemůžete znát tak nekritizujte a víc čtěte a každému to chutná jinak ještě že existuje mnoho variant aby si člověk mohl vybrat co mu sedne a na co má.

      14.07.2015 17:55:41

    • Dodo
      Dodo

      Re: No nazdar

      Milý Jirko ne každý má čas stát u plotny a míchat se s těstem které nás učili naše babičky. Tento recept je rychlý a chutný a to je nejdůležitější, proto jsme hledali HRNÍČKOVOU METODU (pro mě je to aspoň rychlejší varianta než vážit mouku cukr a pod.) pokud by jsme hledali pravou piškotovou bublaninu, o které ale tady v receptu nemluvíme, určitě by jsme ji nehledali tady. Nemyslím si, že je vhodné takto okatě útočit na autora za vydávání "falešné" bublaniny ať si každý peče jak je mu pohodlné a chutné. Pokud máte i tak nadále připomínky myslím si, že můžete určitě zvolit mnohem kulantnější motodu sdělení. Mimochodem od Vás jsem zde žádný recept nenašla takže za internetem umí být chytrý každý ;-) Přeji krásný den Dodo

      03.08.2015 12:08:17

    • Zuzka
      Zuzka

      Re: No nazdar

      10 vajec????? Bože, který žaludek to zvládne.

      23.08.2015 17:21:10

    • olina
      olina

      Re: No nazdar

      milý jirko jenže naše babicky měly na pravé těsto slepice:))) víš třeba klolik dnes stojí 10 vajec? moje 3 deti a manzel miluji buchty no a já jim radsi udelam rych.hrnkovou buchtu( ktera je mimochodem stejne dobra jako original) radeji 5x za mesic nez jednu on totiž stejne malokdo pozna rozdil. a taky jakl psaly jiní zkus se třemi pubertaky delat svoji pravou buchtu:) udelas to 1,2,3x ale pak kdyz ti po hodine ne-li vice zmizi plech za 5 minut kdy nezbylo ani pro partnera začneš péct uplne stejne jako mi tady:))

      11.09.2015 21:42:11

    • Laik
      Laik

      Re: No nazdar

      Halo kuchariku vis ty kolik stoji zakladni potraviny ?

      07.02.2016 15:17:24

    • Mushka
      Mushka

      Re: No nazdar

      Diky moc za recept...presne takovy jsem hledala,bohuzel vsude nasla ty podivne hrnkove kolace..nevim,co vsichni maj..je skoda,ze recept nemate psany samostatne mimo diskusi.. Takhle to malokdo najde...

      20.03.2016 14:18:22

    • ilona
      ilona

      Re: No nazdar

      No ty budeš dobry idiot vid,nejaly namysleny spratek ktery nevi co s penezi

      08.04.2016 16:29:27

    • Milos
      Milos

      Re: No nazdar

      Dobre si im to napisal. Co sa tu ohanate tym kolko stoji 10 vajec ? ze je to drahe ? dajte sa vysmiat levnci. 30 vajec kupujem po 2,5. No kolko asi stoji 10 ? Strasne drahe.

      18.06.2016 16:40:30

    • klecanda
      klecanda

      Re: No nazdar

      Jirko, děkuju za super recept. Upekla jsem odlehčenou variantu a " byla " moc dobrá, pěkně nadýchaná. recept si kopíruju a schovávám.
      Klecanda

      01.07.2016 07:58:32

    • marketa
      marketa

      Re: No nazdar

      Komentář k No nazdar :) upekla jsem odlehčenou variantu a musim říct, že byla opravdu výborná. Prostě bublanina, kterou si pamatuji od babičky a od maminky.

      06.07.2016 11:06:57

  • bobzbrd
    bobzbrd

    Bublanina..

    K vysypání plechu používám KOKOS !Je to chutnější,než s moukou!

    22.06.2013 11:40:58

  • Drahuška
    Drahuška

    Hrnková bublanina

    Výborné, dala jsem tam zavařené broskve, - velice chutné a vláčné.
    Dětem jsem na nakrájené kousky přidala šlehačku a jahodu - to byla mňamka. Už nic není !! Musím udělat znovu, tentokrát z třešní - už červenají.

    20.06.2013 09:57:13

  • kraslice
    kraslice

    Je to smutné...

    jak se tu hádáte ohledně kraviny. Vážení, kdo má horkovzdušnou troubu, tak tento piškot by měl péct asi na 170° po dobu asi 25 -30 min od rozehřátí trouby. Když to tam šoupnete bez rozehřátí, tak cca o 5 min dýl. Řídím se také barvou, mám ráda světlejší a ne moc vypečenou, můj chlap má rád vypečenější tmavší. Každá trouba peče jinak, plynová, elektická, horkovzdušná, důležitý je také rozměr trouby. Mám 2, velkou a malou. Nejradši peču v té malé, je to rychlejší a efektivnější. Ovšem menší množství. Recept je jednoduchý a dobrý a to je na něm skvělé...

    15.06.2013 21:35:47

    • Renata Azora Králová
      Renata Azora Králová

      Re: Je to smutné...

      Je to pravda každý kuchař(ka) musí přece vědět jak jeho trouba peče a že nemůže dát buchtu do trouby a odejít a nestarat se o to. Buchta v troubě se přece musí kontrolovat. Recept je dobrý taky podle něho peču

      22.06.2013 11:07:10

  • petsader
    petsader

    Komentář k receptu Hrnková bublanina

    To si děláte prdel!!se tady hádat ohledně jak péct a kolik stupňů!!!!každá trouba peče jinak...kdo nevyzkouší-nepozná!!!a kdo psal,že je recept ubohý!!tak ho nikdo nenutí ho péct!!!!!!!!!!!!

    03.06.2013 09:20:28

    • bobzbrd
      bobzbrd

      Re: Komentář k receptu Hrnková bublanina

      Chtělo by to trochu kultury vyjadřování!

      03.06.2013 12:41:00

    • lelik
      lelik

      Re: Komentář k receptu Hrnková bublanina

      ...kto castejsie pece,tak mu musi vystacit tento recept...nechapem tych ludi,comu na tom nerozumia...je to lahke a pochopitelne...ved si to odsledujem...a uvidim vysledok...perfektna bublanina...a super lahka..:)

      07.06.2013 17:32:55

  • Yaire Yaire
    Yaire Yaire

    Komentář k receptu Hrnková bublanina

    Dekuji za recept, ale vazne to postrada priblizny cas a teplotu.
    P.S.: Hadate se hur nez herni komunita, kdyz nekomu na PvP severu vadi ze ho nekdo zabil. Nelibi? Tak jdete jinam.

    02.06.2013 16:59:40

  • Lenka
    Lenka

    Užasnááá :-)

    Rychlá a snadná! Opravdu mňamkozní! :D

    30.05.2013 23:18:45

  • Viera
    Viera

    Komentář k receptu Hrnková bublanina

    Bolo by snáď vhodné uvádzať aj o aký hnček ide - či je to 2 dcl alebo 3 dcl a samozrejme čas pečenia a teplotu.

    22.05.2013 09:58:55

    • bobzbrd
      bobzbrd

      Re: Komentář k receptu Hrnková bublanina

      Hrneček = 2 dcl
      Toto množství je bráno na normální plech.
      Při jiných rozměrech nutno upravit dávku.

      22.05.2013 11:02:33

  • Baboš
    Baboš

    DOBRÝ DEN.PEČU JI ČASTO,VČERÁ NAPOSLED.MNOŽSTVÍ TĚSTA ODPOVIDÁ VELKÉMU PLECHU.JE VÝBORNÁ.

    12.05.2013 15:57:38

  • Zuzka
    Zuzka

    Teď jsem ji upekla s malinama a je faaakt výbornááá :) určitě se po ní jen zapráší ;)

    11.05.2013 15:27:02

  • petrastodulkova
    petrastodulkova

    výborná! Určitě doporučuji a budu ji péct nadále... díky :-)

    23.04.2013 20:18:55

  • pavlavuchova
    pavlavuchova

    Moc dobrý recept :) Každému moc chutnala :)

    07.04.2013 12:03:02

  • Milan Somol
    Milan Somol

    držte všichni hubu,jeden radí druhému,jak super ta buchta má být,ale nikdo už do receptu nenapíše počet stupňů nebo na jaký ohřev se má buchta péci....hlavně,že chutná. Je to ubohý recept,který zvládne malé dítě. Zaráží mě ale přesto,že lhostejnost nebo tvořivost v hádankách je povahou českého člověka. Dobrou chuť

    28.03.2013 16:02:08

  • Lenka
    Lenka

    výborná, rychlá, koupila sem blumy, z těch je skvělá z jahod ještě lepčííí :)

    23.03.2013 15:19:47

  • michal (tecka) kaletaa
    michal (tecka) kaletaa

    Moc dobré to bylo.Děkuji za recept.

    19.03.2013 15:55:28

  • Šárka
    Šárka

    Je to fajn, jen je třeba říct, že při odměřování "normálním" hrnkem vyjde těsto jen na malý pekáček, tedy na velký je třeba znásobit množství.

    10.03.2013 13:59:09

  • gregusa
    gregusa

    Mňam bublanina

    Dělal jsem poprvé v životě a povedla se. Fakt výborná. Fotky jem přidal do galerie. :-)

    09.03.2013 15:53:44

  • bea
    bea

    Dakujem za vyborny recept na bublaninu.Dokaze to upiect aj ten kto nevie piect..Kedze patrim medzi ne ,tento recept je pre mna ako usity.

    03.03.2013 10:47:27

  • Petra
    Petra

    Bublanina je opravdu rychlá a výborná. Já jsem udělala malou změnu a to, že jsem oddělila žloužky od bílků a ty ušlehala. Bublanina je ještě vláčnější. :-)

    03.03.2013 08:17:48

  • Lenka
    Lenka

    Chuťově výborná. Jen mi přišla příliš nízká. Možná příště zkusím menší plech nebo větší dávku těsta.

    27.02.2013 12:01:48

  • bobzbrd
    bobzbrd

    Malá vychytávka,která vás určitě potěší!
    Pekáč vymažu máslem a vysypu KOKOSEM !
    Všichni se vás budou ptát,jak jste to udělali!

    25.02.2013 08:40:13

  • Misha
    Misha

    Jsme tam zabublali borůvky a jako faaaakt dooobročký!! :-)

    23.02.2013 21:11:10

  • Jirka
    Jirka

    Jéééé já jsem pitomec, zapoměl jsem vymazat plech, tři vteřiny předtím na to myslím a vyleju tam to těsto :-/

    14.02.2013 09:06:11

  • jirkaz64
    jirkaz64

    Udělal jsem ji s rebarborou, mraženou, je výborná :-)

    11.02.2013 15:12:34

  • Jana
    Jana

    hrnková bublanina

    tento recept je výborný,já ho používám i na ovocný dort,těsto zaleju pudinkem,někdy do pudinku dám tvaroh,pokladu libovolné ovoce co má kdo rád a zaleju želém ,výborné doporučuji:)

    17.01.2013 17:15:35

  • Krumpik
    Krumpik

    Ahoj,
    tuto bublaninu jsem si pekl sám asi od 12let (to značí že je opravdu jednoduchá) , dnes to musím zopakovat =D je to výborná mlska na večer =)

    16.11.2012 23:42:25

  • Tonda
    Tonda

    Výbroná :)

    Tuto bublaninu dělám neusále :) jen si občas přidám skořicový cukr a nebo vanilku, a občas přimíchnu kakao do těsta ale nejlepší je to zalít pudingem ;)

    01.11.2012 02:35:59

  • peta
    peta

    hahah dasa celkom okey

    27.10.2012 12:46:09

  • pavlus88a
    pavlus88a

    vyborne a hlavne stasne rychle na pripravu super

    30.09.2012 13:25:04

  • jakub (tecka) malisek85
    jakub (tecka) malisek85

    Výborná Rychlovka

    Rychlá a výborná co dodat :-)

    20.09.2012 11:54:27

  • vladimirablinova
    vladimirablinova

    Velmi dobré,dělám často.

    18.09.2012 18:24:36

  • Duška
    Duška

    Je moc dobrá.Já jsem přidala broskve a borůvky.

    16.09.2012 19:48:18

  • Lenka
    Lenka

    LUXUSNÍ...........:DDDDDDDDD DDDDDDDD

    01.09.2012 10:07:31

  • Sárinka
    Sárinka

    Hrnková bublanina

    Bublaninu dělám opakovaně a vždycky se po ní jen zapráší.......nedá na ní dopustit ani náš labrador :- ))

    26.08.2012 18:42:14

  • Růžena
    Růžena

    Hrnková bublanina

    Tak tohle je starý a osvědčený recept který nikdy nezklame.V této hektické době jsou rychlé a dobré recepty přío pokladem v kuchyni.

    24.08.2012 18:40:10

  • Verushka
    Verushka

    Chci se zeptat ,na jak dlouho a na kolik stupňů mam tu bublaninu dát?Předem díky za odpověď.Odpoved odešlete na email veronikaberenika@email.cz.

    20.08.2012 16:05:22

  • eva (tecka) moody1
    eva (tecka) moody1

    Skvely recept

    Uz som tento recept vyskusala dva krat, vzdy si ho upravim trosku a je uplne super. Kedze zijem v Anglicku tak namiesto polohrubej muky som dala plain flour a navrch davam drolenku. Mnam!

    19.08.2012 11:55:45

  • Lůca
    Lůca

    S hruškami a čokoládovou polevou, za pár minut, vynikající!

    14.08.2012 20:48:51

  • Žanet
    Žanet

    Bublaninu jsem dnes dělala,není to žádný zázrak,ale na to že je to taková rychlovka byla docela dobrá :-)

    10.08.2012 17:56:12

  • ilcamatyskova
    ilcamatyskova

    hrnkova bublanina

    když máte těsto,můžete to dát do formiček na mufinky,dáme do mikrovlnky a pečeme asi 4 nim.,jsou světlejší,ale výborné a rychlé

    07.08.2012 19:24:18

  • Danča
    Danča

    S loňskýma borůvkama :) vynikající :)

    07.08.2012 19:15:40

  • sabiibundova
    sabiibundova

    Upelkla jsem s třešněmi a rybízem :)

    31.07.2012 18:48:52

  • auris1980
    auris1980

    Hrníčková bublanina

    povedla se,povedla se skvěle.Držela jsem se receptu jen jsem si přidala víc vajec což ničemu neuškodilo a zkusím i dvojitou dávku.ovoce jsem přidala kombinaci angrešt a hruška,Výbvorný!!!! :)

    31.07.2012 10:03:20

  • Galowitz
    Galowitz

    Naučil jsem se vařit teprve před rokem z nutnosti ale bublanina se povedla a je výborná. Při svých schopnostech nechápu jak se to mohlo povést.

    25.07.2012 09:15:05

  • ilcamatyskova
    ilcamatyskova

    do tohoto receptu,můžete přidat copak chcete,třeba mák,kokos,různé ovoce,vše je vynikajíci

    23.07.2012 22:02:10

  • janse007
    janse007

    dala jsem na ni jablka se skořicí a byla boží, rychlá a mňam!

    22.07.2012 15:07:21

  • alvapp
    alvapp

    Je strašně moc dobrá, a jednoduchá, za 3 minuty hotovo. S třešněma, rybízem, borůvkama, malinama, tvarohem. Tvaroh jsem dala měkký s vanilk. cukrem a puding. práškem, na 250g půl sáčku pudingu. Kopečky mezi ovoce, bylo to moc dobrý.

    20.07.2012 21:31:52

  • Jirka
    Jirka

    Díky za recept, povedla se krásně a všem chutnala:-)

    17.07.2012 17:45:51

  • vladantoni989
    vladantoni989

    Upekl jsem to s jahůdkama a paráda...

    16.07.2012 22:03:21

  • Jana
    Jana

    Je to skvělý recept nejen na bublaninu. Rychý, dobrý, už jinou nepeču.
    Dá se i nalít polovina těsta, dát ovoce a zalít zbytkem, je spousta možností.. i s rebarborou jsem ji dělala. Taky moc dobrá.. Díky za recept!!

    15.07.2012 15:34:40

    • Kika
      Kika

      Re: Bublanina

      Tak tahle bublanina se mi vůbec nepovedla, byla tuhaá a strašně se dlouho pekla....místo oleje je určitě lepší dávat heru,,,,je potom mnohem chutnější..

      15.07.2012 18:20:48

  • Ajaja
    Ajaja

    Zkuste místo mléka a oleje dát 250 ml sladké smetany ke šlehání - vláčnost zachována, chuťově získá

    15.07.2012 13:26:07

  • Martin N
    Martin N

    Ten kdo to psal, je opravdu nějaký hlupák, do ingrediencí nenapíše ovoce, ale v postupu pak zminuje ze tam dáme ovoce.. nechápu

    15.07.2012 11:53:58

  • janina (tecka) koutova
    janina (tecka) koutova

    Opravdu výborná pekla jsem několikrát ,naposledy včera s malinami mnam.

    13.07.2012 16:06:09

  • Lenka
    Lenka

    Hrnková bublanina

    Teď jsem upekla s jahodami.Vypadá výborně.

    12.07.2012 15:57:14

  • Radzina
    Radzina

    Do těsta jsem ještě vzhledem k dostupnosti přidala 5 kusů podušené rebarbory s cukrem - nahoru první černý rybíz a opět rebarboru a zmizelo dříve, než jsem stihla zkusit! Rebarbora dodá vláčnost a zajímavou chuť, přitom má buchta stále charakter bublaniny.

    12.07.2012 08:08:35

  • vladimirablinova
    vladimirablinova

    Moc dobrá,jen dávám méně cukru,ale to dělám u všech receptů.

    11.07.2012 18:13:08

  • Denisa
    Denisa

    Už ji znám a peču několik let, také je dobré dát hned na těsto měkký tvaroh (s mlékem a cukrem) a teprve na to položit ovoce. :))

    11.07.2012 17:39:02

    • Ivajzna
      Ivajzna

      To mě zajímá, jak to děláš? Jakože naliješ těsto a pak na to ještě naliješ tvaroh? Moc si nedokážu představit, jak to u tak tekutého těsta funguje, ale zní to lákavě

      17.07.2012 13:33:49

  • zuzanapalkova
    zuzanapalkova

    nejlepší bublanina

    rychlá, jednoduchá, ale hlavně VÝBORNÁ, vláčná a lehoučká! už jen podle tohoto receptu :-)

    11.07.2012 15:32:48

  • Slečna Petra
    Slečna Petra

    Je lehká, rychlá, bez zbytečných ingrediencí a VÝBORNÁ! Je vláčná, dlouho měkká a chutná! Byli jsme na ni s přítelem dva a dlouho nevydržela :)

    11.07.2012 13:33:33

  • Bu7ba
    Bu7ba

    Skvělá a rychlá !!!

    V minulém týdnu jsem ji pekla asi pětkrát, zatím pouze s třešněmi, po úrodě budou další ovocné variace.

    09.07.2012 10:50:19

  • Venda Špenda
    Venda Špenda

    neni hrnek jako hrnek

    Doma dobrý,na chalupě děs, menší hrnek- větší trouba!Těsto na půl plechu,vše znova druhou půlku těsta! Přesto byla dobrá.

    08.07.2012 16:57:37

  • Ivett
    Ivett

    bublaninu už dělám jen podle tohoto receptu. Zkoušela jsem rybíz, jahody, borůvky, třešně, višně, meruňky.....se vším výborné. Je to rychlé, jednoduché a výborné :)))

    08.07.2012 09:43:08

  • Ještěrka
    Ještěrka

    Naprosto dokonala mnamka :*

    06.07.2012 17:11:00

  • Nikola
    Nikola

    Zkusila jsem ji v malé remosce s meruňkama.

    Chutově výborná!!! - jen dám přiště poloviční množství ingrediencí > moc mi vyskočila.

    05.07.2012 19:47:17

  • Lucinka
    Lucinka

    Výborná!

    05.07.2012 12:18:03

  • Zdeněk
    Zdeněk

    Výborné jednoduché.

    04.07.2012 18:29:53

  • bornascountrygirl
    bornascountrygirl

    Zrovna peču

    ale vypadá to moc dobře, dala jsem do toho jahody a jestli to bude vypadat tak, jak má, dodělám polevu.

    02.07.2012 18:57:10

  • onimuscha
    onimuscha

    výborná a jednoduchá super!!!!!!

    02.07.2012 08:28:15

  • Zuzana
    Zuzana

    Super :-)))

    Včera jsem dělala bublaninu s třešněmi, dneska zkouším s jahodami a malinami. Doufám, že ta dnešní bude stejně výborná jako ta včerejší :-)) Díky za repept :-)))

    01.07.2012 14:03:46

  • p (tecka) lhotakova
    p (tecka) lhotakova

    vynikající

    Rychlé, jednoduché a velmi chutné. :)

    01.07.2012 11:41:48

  • janinka
    janinka

    Dělala jsem ho za den dvakrát, s jahodami a s třešněmi.Dnes zkouším s rybízem.Moc dobré!!!

    30.06.2012 19:35:22

  • Ivajzna
    Ivajzna

    Naprosto famózní bublanina! Ne, že bych byla člověk, který preferuje tyhle úplně jednoduché recepty, ale nevěděla jsem co s třešněmi a hodnocení se mi zdálo dobré, tak jsem ji zkusila. Recept jsem si trochu vylepšila - do těsta jsem přidala nastrouhanou citronovou kúru, nedávala tam vejce celá, ale jenom žloutky a z bílků ušlehala sníh, který jsem opatrně vmíchala na konci, abych měla těsto krásně nadýchané. A třešně jsem vypeckovala, promyla, zalila trochou griotky a nechala je odležet, zatímco jsem si připravovala těsto. Za 15 minut v elektrické troubě na 180°C upečeno. Bublanina je nádherně nadýchaná, fantasticky voní po citronové kúře a třešně jsou úžasně šťavnaté s jemnou chutí/vůní po griotce.

    29.06.2012 12:30:01

  • Martina_74
    Martina_74

    Vynikající

    Vyzkoušela jsem několik receptů, ale u tohoto asi zůstanu.

    27.06.2012 20:50:49

  • s (tecka) moravcova
    s (tecka) moravcova

    nejlepsi co jsem jedla, vsem moc chutna

    27.06.2012 19:22:04

  • mirinda
    mirinda

    rychle chutne nejleši

    24.06.2012 06:16:12

  • Renata
    Renata

    Výborný a rychlý recept, s přítelem jsme jahodovou dobrůtku snědli za den. Doporučuji.

    23.06.2012 20:57:47

  • yvetta
    yvetta

    Moc dobrá a jednoduchá.Děkuji za receptík :-)

    22.06.2012 18:14:13

  • matik
    matik

    přidala jsem kousek čokolády co zbyl od pečení "mufinů" a je to luxus , super recept

    21.06.2012 11:05:34

  • Maruška
    Maruška

    výýtečná, doporučuji vyzkoušet

    Opravdu výýýbornáá, všem doporučuji. Dala jsem méně cukru, část mouky nahradila vanilkovým pudinkovým práškem, a neměla chybu ;)

    18.06.2012 13:59:59

  • Katka
    Katka

    proste super

    rýchla, ľahká a výborná, len odporúčam :-)

    17.06.2012 11:06:54

  • wwerawerew
    wwerawerew

    Text komentáře byl smazán.

    Text komentáře byl smazán.

    16.06.2012 17:50:45

  • katkas
    katkas

    Je výborná, nedrobí se.

    16.06.2012 09:56:30

  • Věra Kudělová
    Věra Kudělová

    výborná a je i pro začátečníky

    13.06.2012 08:37:04

  • kristynavpbp
    kristynavpbp

    vynikající bublaninka. já do ní dávám pouze polovinu cukru. myslím, že to bohatě stačí. další obměnou je přidat místo mouky vanilkový pudink. bublanina je potom ještě krehčí.

    11.06.2012 09:34:10

  • Monika
    Monika

    hrnková bublanina

    Tento recept dělám už léta, dělá z tohoto těsta i bábovku či beránka. Taky je super udělat si nejdřív z mouky, cukru a Hery (místo oleje) drobenku, dát si hrnek drobenky na stranu, zbytek smíchat dohromady, dát na plech a třeba rebarboru na drobno nakrájenou na to, pak posypat drobenkou... Kdo nezkusil, neuvěří :) Naprosto dokonalé :)

    10.06.2012 11:50:22

  • sealova
    sealova

    rychlé a chutná to skvěle, mě i dvouleté dceři, manžel dostane večer ke kafíčku (dala jsem tam čerstvé třešínky - fakt mňamka)

    08.06.2012 10:55:59

  • igor-krizan
    igor-krizan

    hrnkova bublanina

    ja ji pecu stále a je vynikajicí

    05.06.2012 05:28:14

  • Lucie Bezuchová
    Lucie Bezuchová

    Vážně super rychlá záležitost za pár minut je to v troubě a recept znám, takže vím, že vždycky chutná.

    03.06.2012 12:17:24

  • lfabiankova
    lfabiankova

    neda sa pokazit

    pre nas lave kucharky vdasny recept.neda sa pokazit.hihihi

    03.06.2012 10:37:07

  • gallo (tecka) romi
    gallo (tecka) romi

    hrnkova bublanina

    rada ji zkusim,uz jsem ji dlouho nepapala,jediny problem,ze tady v italii neni polohruba mouka

    02.06.2012 23:11:45

  • Zuzka
    Zuzka

    Výborný recept, rychlá, dobrá a hned je pryč!

    22.05.2012 12:38:54

  • fiser (tecka) klatovy
    fiser (tecka) klatovy

    hrnkova bublanina

    Je výborná akorát sem nedával na vymazaný pekáč ale na pečící papír

    17.05.2012 16:02:28

  • dudato7
    dudato7

    Hrnkova bublanina

    Tady v USA takoveto recepty neexistuji a tak kvituji s povdekem za tento navod...Mouka je zde k dostani jenom hladka, ale i s tou se nechaji delat divy....Preveliky dik....Tomas

    17.05.2012 03:01:52

  • Patrik
    Patrik

    Výborná a nejlepší s rebarborou, mňam :)

    06.05.2012 19:01:15

  • Lucie
    Lucie

    Pekla jsem jí s broskvemi a chutnala moc dobře. Jenom se chci zeptat, jaký olej je na pečení nejlepší?

    25.04.2012 09:56:45

  • Kromk
    Kromk

    Velice jednuduché a chutnalo všem.:)

    22.04.2012 16:54:36

  • Monika
    Monika

    Výbornááá, nenáročná peču jí hodně často!!! mňam

    19.04.2012 20:08:01

  • Hana Taupp
    Hana Taupp

    skvělá bublanina :))

    byla rychle hotová, místa vymazávání plechu jsem použila pečící papír a fakt super :))

    19.04.2012 19:52:15

  • kleinova.verca
    kleinova.verca

    hrnková bublaninka

    Výbornáá...ani od maminky není tak dobrá....

    18.04.2012 14:47:36

  • strapocka
    strapocka

    rychlovka a snad nejlepší co jsem kdy upekla..:-) pekla jsem na 180 asi 35 minut pak nechala ještě pootevřené dvířka trouby aby nedostala teplotní šok a neklesla, jak jsem se dočetla jinde.

    17.04.2012 14:01:46

  • adus133
    adus133

    je vinikajici je mi teprve 12let a myslim ze jsem to zvladla na 1 dekuji

    05.04.2012 09:21:07

  • nika
    nika

    rýchla a hlavne výborná,určite ju budem robiť častejšie ...

    03.04.2012 21:42:39

  • Petra
    Petra

    Rychlá a hlavně vynikající děkuji za recept :-)

    03.04.2012 13:45:51

  • AlexaA
    AlexaA

    Zkusila sem nejdřív jednu a teď peču druhej plech :) je výborná
    Jahody a borůvky...mňamka

    27.03.2012 15:42:10

  • :))
    :))

    Rychláá...a výbornáá!! :)

    12.03.2012 13:59:27

  • tomas
    tomas

    díky za recept, už to leží v troubě,
    tak doufám, že se povede.
    Pes už nedočkavě zabral flek před troubou.

    08.03.2012 21:01:04

  • pepi
    pepi

    Bublaninu už peču v troubě a moc se na ni těšime.Děkuji za recept

    22.02.2012 17:25:04

  • Helateka
    Helateka

    zdá se mi opravdu velmi rychlá a podle komentářů i dobrá, takže jdu zkusit :-))

    11.02.2012 16:08:23

  • anapuss1
    anapuss1

    hrnkova bublanina

    ja som ju upiekla a možem povedat že sa po nej ani nestihlo zaprášit :-) mňamky -)

    08.02.2012 12:30:54

  • Anička
    Anička