reklama
hledat uživatel
       

Hrnková bublanina

Rychlá a chutná vláčná bublanina, kterou zvládne ukuchtit každá kuchařka. Bublaninu s ovocem,které Vás napadne nebo máte čerstvé na zahrádce.


  • 4,6

    2 301×

    4,6 2301
  • 45 min

  • 547×

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 545 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 813 hodnocení

Jako od maminky: Segedínský guláš krok za krokem

18. 9. 2019

Bábovka

4,7 1 592 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 661 hodnocení

Kysané zelí - vitamínová bomba pro detoxikaci i posílení imunity

18. 9. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 127 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 164 hodnocení

Tip na podzimní večery: Recept na pečený čaj krok za krokem

17. 9. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 560 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 671 hodnocení

Recept na jablečný mřížkový koláč krok za krokem

17. 9. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 268 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 533 hodnocení

Posilte si imunitu díky rakytníku

17. 9. 2019

Postup přípravy

1. Do mouky přidáme vajíčka, prášek do pečiva, vanilkový cukr, hrnek mléka, hrnek cukru a olej.
Vše mixérem, nebo ručně promícháme (jak je kdo zvyklý).

2. Plech vymažeme olejem, nebo máslem a vysypeme moukou.
Na plech vylijeme těsto a poklademe připraveným ovocem - jahody, třešně.
3. Hrnkovou bublaninu vložíme do předehřáté trouby na 170 až 180 °C a pečeme dozlatova.

4. Upečenou hrnkovou bublaninu nakrájíme a můžeme podávat.



Zobrazit dalších 114 receptů BUBLANINU?






Tipy a triky:




Při zadělávání těsta na bublaninu lze použít místo mléka ovocnou kompotovou šťávu. Moučník bude mít hned lepší příchuť.
Třené těsto na bublaninu je hotové, když těžce odpadává z metliček šlehače zpátky do mísy.
Přeslazené těsto zachráníme přidáním jablečného octa nebo citronové šťávy. Koláč bude po upečení navíc krásně voňavý.
Abychom předešli "nafouknutí" bublaniny, zapíchneme do těsta před pečením několik makaronů (s dírkou). Dírkami unikne vzduch a povrch zůstane krásně rovný.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Hrnková bublanina

    Celkový počet komentářů: 485
    • Petra
      Petra

      Upekl manžel jako překvapení, když jsme se mu vrátili z dovolené. Byla meruňková a výborná

      04.08.2019 11:37:03

    • Miroslava Kozlova
      Miroslava Kozlova

      Komentář k receptu Hrnková bublanina

      Natrhala jsem maliny a přemýšlela jsem co s nimi.Hledala .hledala a našla super recept.Rychlá , chutná bublanina.Co chceme vic

      13.07.2019 17:31:22

    • Adéla
      Adéla

      Skvělý recept

      Bublanina je lehce sladší ale skvělá. Vřele doporučuji.

      25.06.2019 17:23:21


    • Gabriela
      Gabriela

      Komentář k receptu Hrnková bublanina

      Příjemná rychlovka, po bublanině se jen zaprášilo :-) Dala jsem jen půl hrnku hnědého cukru, bohatě stačilo. Děkuji za recept :-)

      24.06.2019 17:26:08

    • Karolina
      Karolina

      Komentář k receptu Hrnková bublanina

      Skvělá bublanina! Pěkně vybehla�

      10.06.2019 21:26:02

    • Janča
      Janča

      Já ti dělám již 15 let, cukru vždy dávám méně a co se týká ovoce tak jakékoliv, když dávám rebarboru tak posypu trochu vanilkovým cukrem a skořicí povrch.Nemažu a nevysypávám, používám pečící papír. Potom je to opravdu rychlovka-záleží jaké ovoce se použije. Vždy je to moc dobré

      22.05.2019 11:10:39

    • svetlana
      svetlana

      bublanina je dobra

      Delo xmoc vyborna

      03.02.2019 17:01:13

    • urunka
      urunka

      výborná i ve vegan verzi :)

      místo vajec banány...

      10.09.2018 17:36:28

    • Lenka
      Lenka

      Komentář k receptu Hrnková bublanina

      Super recept, rychly a jednoduchy. Vysledek stoji za to!

      27.08.2018 11:55:49

    • Jaroslav
      Jaroslav

      Komentář k receptu Hrnková bublanina

      Jako naprostý samouk recept super nic my nekleslo jen jsem měl menší plech takbyla dost vysoká příště to napravím.

      16.08.2018 15:56:35


    Přidat příspěvek k receptu Hrnková bublanina

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.