Hrníčkový rybízový koláč

45 min | moučník | 10 porcí | česká kuchyně | recept zobrazen: 6198x
Rychlý a jednoduchý recept bez vážení.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Rybíz otrháme, dobře omyjeme a necháme oschnout.

Pomocí hrníčku si odměříme mouku, cukr, mléko a olej. V misce promícháme všechny ingredience na těsto a jako poslední opatrně přimícháme rybíz.

Těsto dáme na vymazaný plech a upečeme ve vyhřáté troubě. Rybízový koláč můžeme dozdobit drobenkou.

Hrníčkový rybízový koláč podáváme ke snídani, svačině, ale i jen tak na chuť ke kávě a čaji.

Thedarkangel autor receptu:

Hrníčkový rybízový koláč

Počet přidaných receptů: 7

Ingredience

na porcí


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Hrníčkový rybízový koláč

Přidat příspěvek k receptu Hrníčkový rybízový koláč
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept