reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Hrníčková perníková bábovka

Výborná, rychlá a vláčná bábovka s chutí perníku.


  • 4,7

    341×

    4,6 341
  • 1 h 30 min

  • 157×

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

na ozdobu

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 530 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,6 803 hodnocení

Milujete chuť sušených rajčat? Připravte si domácí a levnější variantu

24. 8. 2019

Bábovka

4,7 1 583 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 651 hodnocení

Provoní celou kuchyň! Francouzský hruškový koláč s polevou krok za krokem

23. 8. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 127 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 159 hodnocení

Když máte hub plné košíky: Pusťte se do zavařování

23. 8. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 555 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 666 hodnocení

Recept na houbovou smaženici krok za krokem

22. 8. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,5 266 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 527 hodnocení

Recept na cheesecake s borůvkami krok za krokem

22. 8. 2019

Postup přípravy

Všechny ingredience na těsto dobře promícháme. Olej, mléko, mouku, prášek do perníku, kakao a cukr. Vznikne nám hladké těsto, které vlijeme do vymazané a vysypané bábovkové formy.

Hrníčkovou perníkovou bábovku pečeme při teplotě 180 °C cca 45 minut.

Upečenou perníkovou bábovku pocukrujeme prosátým cukrem, rozkrájíme a podáváme ke kávě.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Hrníčková perníková bábovka

    Celkový počet komentářů: 98
    • BB
      BB

      jsem veganka a tahle bábovka se dá skvěle dělat i na veganský způsob, akorát nahradím kravské mléko sojovým mlékem a skvělá bábovka je na světě. Opravdu jsem si jí zamilovala a když chci něco zdravějšího přidám i celozrnnou mouku.

      02.02.2013 11:53:26

    • Táta Roman
      Táta Roman

      Přidal jsem dvě lžíce medu a jiný perník už asi nepeču.

      04.12.2012 16:47:09

    • gic
      gic

      je vynikající,přidal sem trochu rybízové marmelády do trochy těsta nakonec,jako když se dělá normální bábovka promíchat špejlí

      03.10.2012 20:09:07


    • Lenka
      Lenka

      No jako perníček,jen jsem si dolepšila rozinkami a kandovaným ovocem!!!

      27.09.2012 14:44:20

    • Acascha
      Acascha

      No mě se to moc nevydařilo...neměla jsem celé perníkové koření a je to znát. :-(

      19.09.2012 22:08:09

    • Jana84
      Jana84

      příprava v remosce

      Výborný recept, zkusila jsem upéct v remosce - i když ne jako bábovku - a chutná skvěle. Při použití klasické remosky doporučuji snížit ingredience o třetinu až polovinu, perník dost nabude.

      04.09.2012 14:03:57

    • LucinkaBV89
      LucinkaBV89

      právě jsem ji dodělala a už se peče v troubě moc se na ni teším

      26.07.2012 10:56:31

    • fionora
      fionora

      Perníková bábovka

      Přidat vejce nebo ne?

      01.06.2012 13:29:41

    • Ňulinka
      Ňulinka

      Ahojte,píšete tady komentáře,že přidáváte víc vajíček,ale já v receptu nevidím ani jedno.Opravdu to je bábovka bez vajec?

      23.03.2012 13:50:01


    Nalezeno receptů: 98

    Přidat příspěvek k receptu Hrníčková perníková bábovka

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.