reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Hrníčková perníková bábovka

Výborná, rychlá a vláčná bábovka s chutí perníku.


  • 4,7

    342×

    4,6 342
  • 1 h 30 min

  • 157×

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

na ozdobu

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 543 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 813 hodnocení

Recept na jablečný mřížkový koláč krok za krokem

17. 9. 2019

Bábovka

4,7 1 591 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 660 hodnocení

Posilte si imunitu díky rakytníku

17. 9. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 127 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 164 hodnocení

Přírodní lékárnička: Hlávkové zelí a jeho využití nejen v kuchyni

16. 9. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 559 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 671 hodnocení

Jak žít s bezlepkovou dietou

16. 9. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 268 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 532 hodnocení

6 nejlepších receptů na jablečný štrúdl

15. 9. 2019

Postup přípravy

Všechny ingredience na těsto dobře promícháme. Olej, mléko, mouku, prášek do perníku, kakao a cukr. Vznikne nám hladké těsto, které vlijeme do vymazané a vysypané bábovkové formy.

Hrníčkovou perníkovou bábovku pečeme při teplotě 180 °C cca 45 minut.

Upečenou perníkovou bábovku pocukrujeme prosátým cukrem, rozkrájíme a podáváme ke kávě.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Hrníčková perníková bábovka

    Celkový počet komentářů: 98
    • Marťásek
      Marťásek

      Opravdu výborná, moc jsme si pochutnali. Díky za recept :)

      08.08.2011 15:52:04

    • Petra
      Petra

      Bábovka je opravdu výborná,jinou už nepeču...

      02.07.2011 17:48:15

    • Jana
      Jana

      výborná bábovka

      Bábovku už jsme během týdne pekla 2x. Je opravdu výborná, je taková jak já říkám "mokrá", nedusí. Prostě výborná :-)

      28.05.2011 08:48:50


    • rkuncik
      rkuncik

      rychlá a moc dobrá , a pokaždé se krásně povede :-D

      28.05.2011 08:38:54

    • johana
      johana

      Výborná vláčná doporučuji přidat na špičku nože kardamonu do těsta a oloupané jablko bud na malé kostičky - nebo postouhat na hrubší nudle . Ale i tak není nutné , ale ten kardamon tomu přidá fantastickou chuť - hodí se k perníku.

      11.04.2011 08:28:43

    • Dencik
      Dencik

      Tak jsem ji ted´ dopekla, tak jsem zvědavá jak bude chutnat, už se těším na kafe :)

      10.04.2011 12:46:58

    • Brambus
      Brambus

      Doopravdy skvělá bábovka.Taky jsem rád, že je bez vajíček, jelikož se občas stane, že by na večer byla chuť na bábobku ke kávě a já hlava děravá nemam doma vajíčka:-)jinak sem do receptu přidal med a rozinky a nemělo to chybu:-)

      08.04.2011 07:06:30

    • Lenka
      Lenka

      Musím pochválit,je opravdu velice rychlá a jednoduchá,povedla se na jedničku,je vláčná a chutná,prostě mňamka

      02.04.2011 19:48:56

    • Kristina
      Kristina

      Pečení bábovky

      Jak pečete bábovku? Zakrytou? Já jsem ji totiž pekla asi 50 minut v uvedené teplotě a vevnitř se mi nedopekla. A to jsem si ještě kontrolovala, že tam opravdu dávám kypřící prášek :-)

      09.03.2011 18:46:41

    • polakovakata
      polakovakata

      skvělý recept

      Díky moc za rychlý a jednoduchý recept, výsledek byl famózní, vláčná bábovka s chutí perníku, ještě jsem do těsta pro zpestření přidala jablka na kousky. Oceňuji recept s vynecháním v podstatě základní suroviny do těsta, a to vajíček, která prostě občas člověk doma nemá, nikdo nepozná, že tam nejsou a ještě stokrát pochválí. Všem doporučuji vyzkoušet....je to mňamka

      01.03.2011 17:06:00


    Nalezeno receptů: 98

    Přidat příspěvek k receptu Hrníčková perníková bábovka

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.