reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Hrníčková perníková bábovka

Výborná, rychlá a vláčná bábovka s chutí perníku.


  • 4,7

    342×

    4,6 342
  • 1 h 30 min

  • 157×

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

na ozdobu

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 545 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 813 hodnocení

Kysané zelí - vitamínová bomba pro detoxikaci i posílení imunity

18. 9. 2019

Bábovka

4,7 1 592 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 660 hodnocení

Tip na podzimní večery: Recept na pečený čaj krok za krokem

17. 9. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 127 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 164 hodnocení

Recept na jablečný mřížkový koláč krok za krokem

17. 9. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 560 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 671 hodnocení

Posilte si imunitu díky rakytníku

17. 9. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 268 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 533 hodnocení

Přírodní lékárnička: Hlávkové zelí a jeho využití nejen v kuchyni

16. 9. 2019

Postup přípravy

Všechny ingredience na těsto dobře promícháme. Olej, mléko, mouku, prášek do perníku, kakao a cukr. Vznikne nám hladké těsto, které vlijeme do vymazané a vysypané bábovkové formy.

Hrníčkovou perníkovou bábovku pečeme při teplotě 180 °C cca 45 minut.

Upečenou perníkovou bábovku pocukrujeme prosátým cukrem, rozkrájíme a podáváme ke kávě.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Hrníčková perníková bábovka

    Celkový počet komentářů: 98
    • waya
      waya

      Miluju rychlovky

      Vařím již spoustu let a po přečtení receptu je mi jasné, že musí být skvělá. Zítra upeču. Hlavně je bez vejce, které mám už týden doma pouze jedno pro všechny případy, zákaz celé rodině ho použít !!! Doplňuju, že těsto lze jistě použít i do dortové formy a pak ho proříznout a před přiklopením vrchní půlky zpět jej potřít třeba marmeládou či nějakým krémem. Pokud bude krém na základě zakysačky, skvěle to vyrovná chutě sladkého a nakyslého.

      10.03.2012 00:07:47

    • Lana
      Lana

      hrníčková perníková bábovka

      porce bábovky jsem pomazala višňovou domácí marmeládou a navrh dala kopeček šlehačky. Bylo to lepší než sachr. Díky za recept.

      07.03.2012 09:24:49

    • Lucie
      Lucie

      Opravdu dobrý perník, jenom jsem dala cukru jen půl hrnku, přidala 1 vejce ,2 lžíce rumu a o jednu lžíci kakaa více. Pekla cca 40 min.

      06.03.2012 13:46:15


    • renata
      renata

      je opravdu moc dobra...

      02.03.2012 16:15:35

    • bastlova
      bastlova

      Výborná!!!

      Bábovku právě jím a je opravdu dobrá. Je bez vajíčka, což je super, protože zrovna dneska doma nemám ani jedno.

      24.02.2012 14:26:29

    • gerberka11
      gerberka11

      Nevím, kde soudruzi v NDR udělali chybu, ale mě se bábovka zdrcla.. :(
      Vše jsem dělala podle receptu... :(

      03.02.2012 20:51:42

    • Hanka
      Hanka

      Vynikající

      Včera jsem udělala bábovku a opravdu vynikající,vláčná a dobrá.dala jsem o půl hrníčku méně cukru a po bábovce se jen zaprášilo.díky za receptík.

      27.01.2012 09:17:41

    • kantorovap
      kantorovap

      Chválím...to je nejlevnější a nejrychlejší recept,co znám.Výborné,když vás přepadne lenora.Navíc moc dobré. :-)

      11.12.2011 10:48:45

    • Eva
      Eva

      Včera jsem bábovku upekla. Příprava rychlá, snadná a výsledek skvělý, příjemně vláčná. A moc všem chutnalo. Uvařili jsme si k ní dobrý čaj s citrónem, mňam, mňam..

      22.11.2011 18:49:08

    • miran71
      miran71

      Tož jen sa po ní zaprášilo.))

      29.10.2011 15:16:30


    Nalezeno receptů: 98

    Přidat příspěvek k receptu Hrníčková perníková bábovka

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.