reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Hrníčková kakaovo-perníková buchta

Rychlý recept na moučník ze základních surovin, které bychom měli mít všichni doma. Poleva není nutná, těsto je samo o sobě vynikající.


  • 4,7

    24×

    4,6 24
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 599 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 856 hodnocení

Recept na vánoční měsíčky s polevou krok za krokem

9. 12. 2019

Bábovka

4,7 1 615 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 694 hodnocení

Vánoční tipy, díky kterým bude Štědrý den bez stresu

9. 12. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 129 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 176 hodnocení

Recept na domácí Baileys krok za krokem

8. 12. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 575 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 692 hodnocení

Tajemství pletení vánočky

8. 12. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 274 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 566 hodnocení

Recept na vánoční kokosky krok za krokem

7. 12. 2019

Postup přípravy

Všechny suroviny odměříme a spojíme ručně dohromady, můžeme použít i tyčový mixér. Vznikne nám hladké tekuté těsto, které nalijeme na vymazaný a vysypaný plech.

Hrníčkovou kakaovo-perníkovou buchtu dáme péct do trouby předehřáté na 150 °C a pečeme zhruba 15 - 20 minut.

Hotový vychladlý moučník můžeme potřít polevou. Já jsem zvolila na potření čokoládovou polevu ze švestek, o které už jste určitě slyšeli. Hrníčková kakaovo-perníková buchta je však dobrá i samotná a bez polevy.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Hrníčková kakaovo-perníková buchta

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.