reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Hrníčková kakaovo-perníková buchta

Rychlý recept na moučník ze základních surovin, které bychom měli mít všichni doma. Poleva není nutná, těsto je samo o sobě vynikající.


  • 4,7

    24×

    4,6 24
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Všechny suroviny odměříme a spojíme ručně dohromady, můžeme použít i tyčový mixér. Vznikne nám hladké tekuté těsto, které nalijeme na vymazaný a vysypaný plech.

Hrníčkovou kakaovo-perníkovou buchtu dáme péct do trouby předehřáté na 150 °C a pečeme zhruba 15 - 20 minut.

Hotový vychladlý moučník můžeme potřít polevou. Já jsem zvolila na potření čokoládovou polevu ze švestek, o které už jste určitě slyšeli. Hrníčková kakaovo-perníková buchta je však dobrá i samotná a bez polevy.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Hrníčková kakaovo-perníková buchta

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.