Hrníčková jablková buchta

45 min | moučník | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 117345x
Recept na jednoduchý moučník bez vážení.
Komentáře receptu 4
Uvařil jsem to (Recept vařili 4 lidé)


Postup přípravy receptu

Jablka oloupeme, očistíme a nastrouháme nahrubo. Odebere z nich požadované množství - 2 hrnky.

Vyšší pekáč vymažeme nebo vyložíme pečícím papírem. Troubu předehřejeme.

Všechny suroviny smícháme v hluboké míse. Těsto nalijeme do připraveného pekáče a zvolna pečeme asi 30 minut.

Hrníčkovou jablkovou buchtu nakrájíme na řezy a můžeme podávat. Podle chuti buchtu zdobíme šlehačkou nebo čokoládovou polevou.

autor receptu:

Hrníčková jablková buchta

Počet přidaných receptů: 45

Ingredience

4,4
skvělý recept
36 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Hrníčková jablková buchta

Celkový počet komentářů: 4
Nalezeno receptů: 4
Přidat příspěvek k receptu Hrníčková jablková buchta
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Obrana před nachlazením? Rybí tuk s omega-3

    Obrana před nachlazením? Rybí tuk s omega-3

    Náchylnější k nachlazení se váš organismus stává ve chvíli, kdy máte oslabenou imunitu.Tomu však můžete předcházet tím, že budete dbát na zdravou stravu. Jezte pravidelně tučné mořské ryby, které obsahují omega-3 mastné kyseliny. Tyto zdravé tuky totiž napomáhají imunitnímu systému a zároveň přispívají ke zdraví mozku, srdce a očí.

  • Červená řepa - pro zdraví a sílu v době podzimu

    Červená řepa - pro zdraví a sílu v době podzimu

    Červená řepa je v našich podmínkách přirozeně se vyskytující plodinou a její přínos pro naše zdraví je ne-li opomíjený, pak určitě nedoceněný. Může snad za to fakt, že mnozí z nás ji neměli rádi jako děti? Možná, ale proč ji přehlížet i dál? Něco takového si tenhle malý podzimní zázrak určitě nezaslouží.




přidat nový recept