Jedná se o recept na rychlobuchtu, kterou si můžete udělat dle svých chutí.
0.5 hrnku | olej |
2 ks | vejce |
1 hrnek | mléko |
1 balíček | kypřicí prášek do pečiva |
1 hrnek | cukr krupice |
1 balíček | vanilkový cukr |
2 hrnky | polohrubá mouka |
drobenka | |
---|---|
máslo | |
cukr moučka | |
vanilkový cukr | |
hrubá mouka | |
podle chuti | |
ovoce | |
podle potřeby | |
tuk na vymazání | |
mouka na vysypání |
Borůvkový speciál: Od sklizně až po pečení
Borůvková sezóna vrcholí! Pojďme si ještě do konce prázdnin maximálně užít tyto modravé plody, které mají široké využití v kuchyni, a to nejen při přípravě sladkých pokrmů.
autor Jaruška
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena