reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Hrníčková bublanina s borůvkami

Jedná se o recept na rychlobuchtu, kterou si můžete udělat dle svých chutí.


  • 4,7

    127×

    4,6 127
  • 45 min

  • 24×

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Do mísy si dáme dva hrnky polohrubé mouky, hrnek cukru, mléka, olej či tuk na pečení, vanilkový cukr, prášek do pečiva a vejce. Vše pořádně promícháme dohladka, pokud chcete udělat buchtu vláčnější, zamíchejte do těsta marmeládu.

Pekáč či plech s vysokým okrajem si vymažeme máslem, olejem či jiným tukem a vysypeme hrubou moukou nebo strouhankou, tak jak to máte nejraději. Vlijeme těsto a na vrch si naskládáme borůvky nebo jiné libovolné ovoce.

Z hrubé mouky, vanilkového cukru, moučkového cukru a másla si uděláme drobenku a hezky posypeme celou buchtu.

Hrníčkovou bublaninu s borůvkami dáme do trouby péct na 150 - 180 °C na půl hodinky, buchtu si pohlídejte. Já se vždy o tom, zda mám upečeno, přesvědčím píchnutím špejlí do těsta. Pokud se na špejli nelepí, je hrníčková bublanina hotová.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept Přidejte vlastní poznámku Přidejte komentář

Líbí se mi

Dejte nám vědět,
proč se vám recept nelíbil.

×

Komentáře k receptu Hrníčková bublanina s borůvkami

Celkový počet komentářů: 25
Nalezeno receptů: 25
|< << 123 >> >|

Přidat příspěvek k receptu Hrníčková bublanina s borůvkami

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.