reklama
hledat uživatel
       

Ingredience

Postup přípravy

Hříbky očistíme a nakrájíme na silnější plátky. Polovinu tuku v hrnci rozpustíme a houby na něm smažíme za stálého míchání asi 15 minut.

Potom houby osolíme, opepříme, podlijeme vývarem, přivedeme k varu , zmírníme teplotu a asi 10 minut vaříme.

Mezitím z toastového chleba uděláme trojhránky, které na zbytku tuku dozlatova opečeme.

Polévku nalijeme na talíře, na povrch poklademe křupavý chléb a sypeme sekanou petrželkou.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

Podobné recepty

Přidat příspěvek k receptu Hřibová polévka

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.