reklama
hledat uživatel
       

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Vybrané hříbky očistíme a otřeme vlhkou utěrkou. Pak je vložíme do vody, asi 5 - 7 minut povaříme a slijeme.

Vodu přivedeme k varu a odstavíme. Odebereme asi 1,5dl ještě horké vody, nasypeme želatinu a za stálého míchání ji rozpustíme.

Pak přilijeme zbytek vody a vlažný tekutý roztok ochutíme octem a solí, případně okořeníme (pepř nebo bylinky).

Roztok smícháme s povařenými hříbky, nalijeme do studenou vodou vypláchnuté formy a necháme ztuhnout.

Ztuhlé hříbky v aspiku krájíme na plátky a podáváme s cibulkou - klasicky jako tlačenku.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Hříbky v aspiku

    Celkový počet komentářů: 2

    • ondib
      ondib

      A kde je to maso?

      Recept je řazen jako nevegetariánský...

      12.02.2008 13:47:37

    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Hříbky v aspiku

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.