reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Hříbková polévka

Jednoduchá jemná polévka s vůní hřibů a kmínu.


  • 2,5

    84×

    2,4 84
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Na oleji orestujeme cibuli, nastrouhanou zeleninu a hřiby nakrájené na kousky. Mezi tím oloupeme brambory a nakrájíme na menší kousky.

Orestovanou směs hub a zeleniny zalijeme vodou, přidáme brambory, mletý kmín a vaříme do měkka. Přilijeme šlehačku, dochutíme podravkou a podle potřeby dohustíme hotovou jíškou.

Polévku provaříme a můžeme podávat. Hříbkovou polévku na talíři zdobíme petrželkou.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Hříbková polévka

    Celkový počet komentářů: 4
    • z (tecka) rybickova
      z (tecka) rybickova

      Hříbková polévka

      Mám jen sušené houby, jak je použít? Namočit předem, nebo hned orestovat?

      07.01.2018 07:57:17

    • Hana Máčková
      Hana Máčková

      Komentář k receptu Hříbková polévka

      Máte pravdu ale některé ženské neumí jíšku připravit.

      07.10.2013 03:23:26

    • Sylviel
      Sylviel

      Vynikající!

      Super obměna klasické bramboračky, dětem moc chutná.

      06.10.2013 14:19:32


      • Premio
        Premio

        Re: Vynikající!

        Uvařte dětem radši pořádnou kulajdu a ne takovouhle šlichtu! Copak se do smetanové polévky používá olej? Snad máslo. A proč podravka? Neumíte ochutit jídlo bez toho hnusu. Až budete příště používat instantní jíšku,tak se podívejte,co to je za dobrotu.

        06.10.2013 23:16:53

    Nalezeno receptů: 4

    Přidat příspěvek k receptu Hříbková polévka

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.