reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Hráškový pudink s uzeným masem

Pudink naslano. Recept obsahuje uzeninu.


  • 3,7

    3,6 3
  • 1 h 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Na menším množství tuku udusíme čerstvě vyloupaný hrášek téměř doměkka.

Zbylý tuk vymícháme se žloutky a solí, smícháme s hráškem.

Uvařené a na kousky nakrájené uzené maso dáme do mléka a rozmícháme s hrubou moukou. K tomu přidáme tuhý sníh vymíchaný z bílků a lehce promícháme.

Dáme do vymaštěné a vysypané pudinkové formy, kterou přikryjeme a vaříme v páře nebo vodní lázni asi 40 minut.

Uvařený pudink vyklopíme, nakrájíme a posypeme petrželovou natí.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Hráškový pudink s uzeným masem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.