Vyzkoušejte recept na krémovou hráškovou polévku se ztraceným vejcem, slaninou a česnekovými krutony. Polévku můžeme servírovat i při slavnostních příležitostech.
4 ks | vejce |
1 ks | cibule |
400 g | hrášek mražený |
1 řapík | řapíkatý celer |
1000 ml | drůbeží vývar |
150 ml | smetana na vaření |
příloha | |
---|---|
1-2 stroužky | česnek |
2 lžíce | máslo |
2-3 ks | houska |
80 g | anglická slanina |
podle potřeby | |
2 lžíce | olej |
ocet | |
podle chuti | |
sůl | |
citronová šťáva | |
čerstvě mletý černý pepř |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena