reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Hrášek s mletým masem

Zapékaný hrášek s mletým masem.


  • 3,2

    131×

    3,2 131
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Rýži dobře propláchneme proudem studené vody, necháme okapat a za stálého míchání necháme zesklovatět na rozehřítém oleji v hlubší pánvi. Zalijeme vroucí osolenou vodou a podusíme skoro doměkka.

V jiném hrnci zalijeme vodou čerstvý hrášek a podusíme doměkka.

Mleté vepřové maso smícháme s podušeným hráškem, rýží, osolíme, opepříme, promícháme a rovnoměrně rozprostřeme v zapékací míse nebo ve vymaštěném pekáči.

Směs ještě zalijeme vejci rozkvedlanými v mléce, posypeme jemně strouhaným sýrem a vložíme do předehřáté trouby. Necháme zapéct dozlatova.

Podáváme s čerstvou zeleninou.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Hrášek s mletým masem

    Celkový počet komentářů: 1

    • stavros666
      stavros666

      Po shlédnutí receptů,hráškového matiné,jsem dostal na něj ohromnou chuť.Udělal jsem si ho jednodušeji a tak mi chutnal,že ani na zítřžek nezbyl.Posílám teda fotografii...///

      11.06.2015 13:13:10

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Hrášek s mletým masem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.