reklama
hledat uživatel
       

Hrachová kaše

Vydatná hrachová kaše pro ty, kteří mají luštěniny.


  • 3,2

    126×

    3,1 126
  • 45 min

Postup přípravy

Hrách nasypeme do hrnce, zalijeme vodou, přidáme bobkový list. Těsně před dovařením osolíme. Dále si připravíme světlou jíšku z tuku a mouky (můžeme použít jíšku hotovou).

Uvařený měkký hrách zalijeme smetanou, jíškou a přidáme nakrájené okurky. Za stálého míchání vše společně povaříme.

Hotovou kaši podáváme s vařeným uzeným nebo jiným masem. Přidat můžeme vejce natvrdo, pečivo a kyselou okurku.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Hrachová kaše

    Celkový počet komentářů: 1

    • raik
      raik

      Komentář k receptu Hrachová kaše

      proč kazit hrach moukou když stači projet lehce tyčakem a zhusti samo.

      24.12.2016 13:37:46

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Hrachová kaše

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.