Časově náročnější recept na dušené hovězí žebro se zeleninou a žampiony.
80 g | slanina |
3 stroužky | česnek |
3 ks | celer |
2 ks | mrkev |
2 lžíce | rajčatový protlak |
300 g | žampiony |
250 ml | červené víno |
1 ks | červená cibule |
750 g | hovězí žebro |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
masový vývar | |
kukuřičná mouka | |
podle chuti | |
sůl | |
3 větvičky | tymián |
1 větvička | rozmarýn |
1 lžička | mletá sladká paprika |
mletý černý pepř |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena