Hovězí vývar

2 hod | polévka | česká kuchyně | recept zobrazen: 211234x
Výborná polévka pro všechny příležitosti.
Komentáře receptu 15
Uvařil jsem to (Recept vařili 4 lidé)


Postup přípravy receptu

Maso omyjeme, vložíme do hrnce zalijeme studenou vodou a dáme vařit. Vše přivedeme k varu, sebereme pěnu a na mírném ohni maso vaříme asi hodinu. Pokud se voda vyvaří, dolijeme ji. Pokud chceme maso mít rychleji uvařené, můžeme je nakrájet na menší kusy.

Mrkve, petržel a celer očistíme. Po hodině vložíme zeleninu do vývaru s masem a vaříme dalších 30 minut. Jestli chceme vývar silnější, povaříme maso a zeleninu déle.

Před dovařením polévku ochutíme pepřem, vegetou a případně trochou soli.

Hovězí vývar podáváme s rýží nebo s nudlemi.

autor receptu:

Hovězí vývar

Počet přidaných receptů: 5

Ingredience

Vaše cena 4190 běžně 6350 Kč sleva 34 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
2,9
slabší recept
112 hlasujících
  • Recept Hovězí vývar - Naše písmenková polévka.

Kuchařky obsahující recept Hovězí vývar

Recept se nachází v 69 kuchařkách
zjirousek
Polévky 2036 receptů
pavel.psenda
moje recepty 158 receptů
Moje šéfova kuchařka
sef
Moje šéfova kuchařka 419 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Hovězí vývar

Celkový počet komentářů: 10
  • sem už nikdy f.c. 12.01.2017 10:22:00

    tady to není o receptech, ale o tom kdo je hloupěší ... pak se vůbec nedivím, že se všichni stydí za svou identitu.

  • Vývar Premio 27.09.2013 23:51:54

    Autorce receptu a všem,co používáte vegetu a masox. Je mi líto vašich blízkých. Vývar není zase taková věda,aby nešel zvládnout,bez toho hnusu. Maso vložíte do studené vody,přidáte hned zeleninu,dále ještě cibuli a klidně i se slupkou,jeden,nebo dva stroužky česneku,taky není třeba loupat. Osolíte, přidáte alespoň deset kuliček černého pepře a dvě až tři kuličky nového koření a dáte vařit. Seberete pěnu a ztlumíte var,aby vývar jen probublával. Když je hotovo,tak vývar přecedíte a zeleninu,co se v něm vařila,už nepoužíváte. Ta,totiž dala do vývaru všechnu svoji chuť a sílu. Do polévky,kterou z vývaru budete dále připravovat,použijte zeleninu čerstvou.

  • Komentář k receptu Hovězí vývar Snejb 11.03.2014 13:51:36

    No jak jsem si to přečetl tak mi bylo zle ještě ten den.. omg. Ženská co neumí vyřit. Když se dělá vývar, tak nepotřebuješ ani vegetu a ani masox. Stačí ti jen sůl, bob. list, nové koření a kul. černý pepř. s tím, že zelenina dotvoří zbytek. Nauč se vařit a pak piš recepty.

  • Komentář k receptu Hovězí vývar Lula 27.09.2013 09:51:27

    fuuuj, vypadá to hrozně a podle toho postupu se ani nedivím :-(

  • ll wečtrweč 03.01.2013 14:02:34

    hovno

  • ?! T. 08.06.2012 13:29:47

    co tam, *##$@, dělá vegeta?! Nechutné...

  • Roman 01.05.2011 23:39:28

    Jestli někdo chce propagovat recept s vegetou tak to je už síla , bohužel člověk který tento recept propaguje neumí ani vařit což je mi líto . Když se na to podívám je mi do breku už jen kuli tomu jak se toto "koření" v naší kuchyni používá a jak ničí veškeré engredience do ní přidané.

    • Re: Iva 14.04.2012 11:07:38

      Přesně. Srdceryvný popis, člověk se olízne a nakonec pecka do mordy s Vegetou....
      A když se člověk ozve, tak Vegetáři a Kačupáři soptí....

    • Re: Mac 06.10.2011 11:38:15

      Moje řeč....vegeta, bujóny apod.hnusy do vývaru fakt NEPATŘÍ!!! Nejsou to žádně bio kecy, ale fakt člověka, který rozumí vaření....

Nalezeno receptů: 15
|< << 12 >> >|
Přidat příspěvek k receptu Hovězí vývar
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Jak správně vybírat letní obuv?

    Jak správně vybírat letní obuv?

    Léto máme všichni rádi, ale naše nohy mohou v parnu trpět. Zvlášť, když jim nedopřejeme vzdušnou obuv a necháme je potit se v uzavřené a neprodyšné obuvi. Trápí nás nejen odřené paty, malíčky a utlačované palce, zpocené a horoucí nohy, ale od nohou pak trpí i celé tělo dyskomfortem a naše celková tělesná i duševní pohoda klesá.

  • Jedeme na vodu aneb základy pro každého vodáka

    Jedeme na vodu aneb základy pro každého vodáka

    Chcete letos zažít adrenalin na vodě? Nebo se jen lehce nechat unášet po klidné hladině malé říčky? Než někde zavoláte klasické vodácké "ahoooj", věnujte pečlivou pozornost přípravě. Její základní parametry spočívají právě v tom, kam vlastně chcete jet.




přidat nový recept