reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Hovězí vývar s masem a nudlemi

V restauraci tuto polévku najdeme na každém jídelním lístku, doma ji zvládneme také hravě.


  • 3,1

    133×

    3 133
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Žebro s bujonem a vodou dáme do papiňáku a vaříme přibližně 40 minut.

Poté vyjmeme kost a obereme ji. Maso nakrájíme na malé kousky.

Nasekáné maso vhodíme spolu s nudlemi do vývaru a už jen necháme dojít. Nakonec vmícháme polévkové koření. Polévku nevaříme, abych v ní nerozvařili nudle. Pouze ji podle potřeby na mírném ohni ohříváme.

Když jsou nudle hotové, polévku můžeme podávat.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Hovězí vývar s masem a nudlemi

    Celkový počet komentářů: 4
    • Karel
      Karel

      Bujón, houbové koření...

      To je jak recept od Jirky Babicy.

      Lidi, proboha, takhle NIKDY!!!

      21.03.2013 23:09:38

    • Věrka
      Věrka

      Chybí mi tam zelenina a za druhé používat bujóny a polévkové koření fakt nic moc... Zeptejte se babičky, jak dělat správnou polévku a klidně i v papiňáku.

      03.12.2011 20:55:37

    • Zdenek
      Zdenek

      Bujón nikdy!

      13.04.2011 14:46:11


    • boos
      boos

      tohle je vyvar A no nevim jestli takhle presne se dela ty nudle mi vtom nesedi prvni vyvar a nudle az na konec v jinem kastronadobe co? nevim rozhodne jsem si to od tebe opsal a uvidime jestli dostanu za tohle 1 ... mej te se krasne Boos

      30.10.2007 19:19:40

    Nalezeno receptů: 4

    Přidat příspěvek k receptu Hovězí vývar s masem a nudlemi

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.