reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Hovězí ve šťávě s šalvějí

Hovězí masícko s rajčátky provoněné šalvějí.


  • 2,9

    1 263×

    2,9 1263
  • 2 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 561 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 827 hodnocení

Recept na jablečné lívance krok za krokem

20. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 603 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 670 hodnocení

Recept na pečenou kachnu se zelím krok za krokem

19. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Víno, které se zrodí díky slámě

19. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 567 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 673 hodnocení

Dokonalé kynuté těsto: Tipy a triky nejen k výběru surovin

18. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 542 hodnocení

Hraběnčiny řezy krok za krokem

18. 10. 2019

Postup přípravy

Maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a lehce naklepeme. Česnek oloupeme a nasekáme. Rajčata omyjeme a rozpůlíme. Šalvěj opláchneme.

Do kastrolu nalijeme olej, na něj naskládáme plátky masa, posypeme je sekaným česnekem a petrželkou a na každý položíme půlku rajčete a 1-2 lístky šalvěje, pokapeme olejem a dusíme zvolna asi 2 hodiny.

Podle potřeby maličko podlijeme vodou. Rajčata občas trochu zmáčkneme, aby pustila šťávu.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Hovězí ve šťávě s šalvějí

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.