Dušené hovězí maso v těstíčku. Velmi netradiční způsob úpravy však přináší výtečnou chuť a vůni.
200 g | žampiony |
60 g | hladká mouka |
1 šálek | masový vývar |
700 g | hovězí maso |
250 g | ledvinky |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
pepř | |
těsto | |
1 špetka | sůl |
120 g | tuk |
voda | |
1 lžička | kypřicí prášek do pečiva |
240 g | hladká mouka |
autor admin_lucka2
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena