reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Maso očistíme, omyjeme, osušíme a nakrájíme na nudličky. Podle chuti opepříme. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Česnek prolisujeme. Zelený pepř a hrášek necháme okapat.

Na oleji osmahneme cibulku dozlatova, vmícháme nakrájené maso a spolu restujeme, dokud nezíská hnědavou barvu. Potom vmícháme česnek, okapaný pepř a vše zalijeme vínem. Zmírníme teplotu, zakryjeme poklicí a velmi zvolna dusíme ve vlastní šťávě doměkka. Když je maso téměř měkké, přidáme rajčatový protlak, podle potřeby osolíme a nakonec vmícháme okapaný hrášek.

Hovězí tokáň na pepři podáváme s těstovinami nebo pečivem. Zdobíme jarní cibulkou a čerstvou zeleninou.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Hovězí tokáň na pepři

    Celkový počet komentářů: 2

    • krizecky
      krizecky

      opravdu chuťovka...důležité je ale kvalitní hovězí...

      11.06.2014 20:35:14

    • HANĎA
      HANĎA

      Uvařila jsem to přesně podle návodu, chutnalo nám moc.

      02.03.2011 10:05:01

    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Hovězí tokáň na pepři

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.