reklama
hledat uživatel
       

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Hovězí zadní omyjeme, odblaníme a nakrájíme na hranolky. Cibule oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky. Okurky oloupeme a nakrájíme na nudličky. Česnek oloupeme a rozetřeme.

Maso společně s cibulí osmahneme na rozehřátém oleji. Poprášíme moukou, osmahneme, přidáme rajčatový protlak, okurky, česnek, osolíme, podlijeme vínem a dusíme pod pokličkou doměkka. Při dušení maso podléváme malým množstvím vody nebo vývarem. Když je maso měkké, máme hotovo.

Hovězí soljanka nejlépe chutná s rýží.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Hovězí soljanka

    Celkový počet komentářů: 1

    • iva
      iva

      doporučuji vyzkoušet

      výborná

      22.09.2016 22:12:20

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Hovězí soljanka

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.