Hovězí maso se sladkou chutí kečupu a pikantní chutí nakládaných okurek.
Hodnocení
3.8
/ 5 (8x)
Doba přípravy
30 min
Ingredience
1 ks
cibule
4 ks
okurky nakládané
400 g
maso hovězí zadní
podle potřeby
olej
marináda
sůl
4 lžíce
kečup
1 lžička
worcestrová omáčka
mletý černý pepř
Postup přípravy
Hovězí maso nakrájíme na tenké nudličky a naložíme do marinády připravené z kečupu, worcesterové omáčky, soli a pepře. Směs necháme několik hodin odpočinout.
Poté oloupeme cibuli a nakrájíme ji na drobné kostičky, taktéž na kostičky nakrájíme okurky. Cibuli necháme krátce zpěnit na oleji, přidáme maso a okurky, vše dobře orestujeme a necháme krátce podusit.
Výbornou přílohou k této směsi jsou bramboráky nebo rýže.