Hovězí roštěná

1 h 30 min | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 85971x
Recept na výborný oběd z hovězího.
Komentáře receptu 7
Uvařil jsem to (Recept vařili 2 lidé)


Postup přípravy receptu

Hovězí roštěnou na okrajích nařízneme, naklepeme, osolíme a opepříme. Potřeme je z obou stran hořčicí. Žampiony a cibuli očistíme a nakrájíme. Jednu cibuli najemno, druhou na dílky.

Na sádle zprudka opečeme maso a vyndáme. Najemno nakrájenou 1 cibuli osmahneme dozlatova. Vrátíme zpět maso, zalijeme vodou a přidáme masox. Hovězí roštěnou dusíme doměkka.

Na másle osmahneme druhou cibuli a žampiony.

Na talíře rozdělíme hovězí roštěnou, zasypeme směsí cibule a žampionů a přelijeme omáčkou. Podáváme s rýží.

chlupica autor receptu:

Hovězí roštěná

Počet přidaných receptů: 3

Ingredience

na porce


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Hovězí roštěná

Celkový počet komentářů: 7
Nalezeno receptů: 7
Přidat příspěvek k receptu Hovězí roštěná
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Jak správně prát?

    Jak správně prát?

    Umět si vyprat oblečení, zní jako samozřejmost, kterou musí zvládnout každý. Aby si prádlo zachovalo co nejdéle původní barvu a tvar, je zapotřebí, to dělat správně. Poradíme, jak na to.

  • 29. září - Světový den srdce

    29. září - Světový den srdce

    Září je měsíc věnovaný prevenci srdečních onemocnění, k níž nabádá právě Světový den srdce, který připadá na 29. září. Zamysleme se spolu nad tím, jak se o své srdce a cévy lépe starat a zachovat si jejich zdraví.




přidat nový recept